Cytuj:
gosc myslal ze dostanie 1,46 zakm jako kierowca haha
Jeżeli się mylę, to przepraszam. Nie chcę wałkować w tym wątku żadnego offtopica, ale...
Ale wywnioskowałem, że pisząc "gość" masz mnie na myśli (przepraszam jeszcze raz, jeżeli się mylę). Nie obrażę się nawet za takiego lekceważącego gościa
Drogi Vulcanorze (mogę się tak do Ciebie zwracać?).
Pisząc "gościu myślał" możesz jedynie gdybać i się domyślać o co mi chodziło. Bo zakładam, że po prostu nie zrozumiałeś mojego postu. Pisząc post, w którym wyrażałem chęć zatrudnienia w takiej firmie, w jakiej pracuje
polak, barwiłem go ironią...
I nie była to ironia skierowana bezpośrednio do polaka. Ów forumowicz zawarł takie to, a nie inne informacje w swoim poście - i to
tylko do nich się odnosiłem. Nie napisał, że jeździ na własne konto. A z formy wypowiedzi moim zdaniem trudno było to wykoncypować.
Przepraszam Ciebie Vulcanor, że zaniżam poziom forum swoimi dziecinnymi wypowiedziami. Mam tylko szczerą nadzieję, że dzięki takim osobom, jak Ty nauczę się
"jak nie irytować reszty użytkowników forum".
Założyłeś, że jestem dzieciakiem. Ok, niech tak też będzie. Nie rusza mnie to. Nie mam też ochoty udowadniać Ci moich kompetencji. Zostańmy przy tym
dzieciaku i
gościu.
Wyśmiałeś mnie (jeżeli nie miałeś mnie na myśli -
jeszcze raz solennie przepraszam). Ok, żaden regulamin nie broni wyśmiewania (przynajmniej nie na tym forum).
Poczułem się skonfundowany, i chyba odpuszczę pisanie w tym wątku (żeby Ciebie nie urazić).
Życzę Ci wyważonych i przemyślanych wypowiedzi...
Pozdrawiam