Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
To ja wam trochę powiem bo pracuje tam mój tata.Firma zajmuje sie transportem chłodniczym i plandekowym.Obsługiwane kierunki to wchód zachód a plandeki latają na Skandynawie.Samochody to volvo daf scania i naczepy schmitz oraz lamberet a przyczepy wielton.Firma posiada ok.130 składów w tym ze 100 chłodni i reszta plandeki.W ostatnim czasie do firmy przyszły 3 z 10 dafów 105.410 space cab tandemy.
P.S:Niedługo przedstawię wam pojazd z tej firmy którym lata mój tata
Ostatnio zmieniony 17 sty 2009, 20:24 przez karol122, łącznie zmieniany 1 raz.
Można jeździć po Unii , miesiąc w trasie i bodajże 2 tygodnie wolnego , mogę sie minimalnie mylić . Jazda na tacho , robota spokojna . Z tego co mi wiadomo to inaczej jest jeśli chodzi o jazdę wschód-zachód
Kolego po unii to jedzi się tyle ile się chce i jezda jest na tacho.Kolego szmaty nie chłodnie i to w dodatku całe czarne tylko jeden jest plus tych samochodów klima postojowa
Cytuj:
Z tego co mi wiadomo to inaczej jest jeśli chodzi o jazdę wschód-zachód
A która firma jeżdżąca na wschód "utrzyma" tarczki ? Dopóki będą kolejki dopóty jazda za wschodnią granicę wiązać się będzie ze złamaniem "przykazania".
Cytuj:
Widzę że wasi ojcowie DUŻO jeżdżą na wschód
Nie, nie.. Akurat mój Tato nie jest aż takim częstym bywalcem tamtych stron, a jeżeli już jedzie to..z reguły aż tak źle to wszystko nie wygląda. Przynajmniej na UA i BY. Dalsze państwa robią swoje..
Skasowałem poprzedniego posta, lecz widzę że go cytowałeś już. Więc tak, zależy kto łamie tarczki na wschodzie. Nikt Cię nie zmusi do łamania czasu pracy.
Cytuj:
Nikt Cię nie zmusi do łamania czasu pracy
Oczywiście, że tak! Ty jesteś kierowcą, a nie robotem..Ale trzeba zaznaczyć, że tam można być wypoczętym i wyspanym,a i tak..tarczki się pokombinują No nic, Panowie kończmy OT
Ode mnie z miasta jeździ ktoś (lub już tam nie pracuje). Często widywałem na parkingu koło kościoła białego Dafa 95XF SSC bodajże 430 koni. Autko sprzęgnięte z białą chłodnią, Daf stał na szerokich gumach z ładnymi felgami. Ogólnie zestaw wpadał w oko.
Cytuj:
Widziałem to auto wczoraj jak jechało na baze w Siedlcach około 18:30 i miało jeszcze naczepę z napisami EIA
Przepraszam, jednak się troszkę pomyliłem. Zdjęcie wykonałem na autostradzie A2- odcinek poznański, dnia 31 maja 2008 roku, o godzinie 10.49 Chyba nie musze dodawać, że zmierzało ku bazie
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 42 gości