Master Truck 2008 odbędzie się 19 i 20 lipca 2008 (sobota i niedziela) jak zwykle xD jest to już 4 edycja tego zlotu więcej info będzie na http://www.mastertruck.pl (wkońcu ulepszyli stronę) serdecznie wszystkich zapraszam
Byłem w tamtym roku postaram się i być w tym roku zależy jak mi z urlopem wypadnie muszę z szefem pogadać żeby na te dwa dni mi nic nie szykowali.pozdrawiam i do zobaczenia na zlocie mam nadzieje.
Mam do was takie pytanko dotyczące noclegu ma Master Truck. Byłem w tamtym w niedziele i było super a w tym roku planuje jechać na noc tylko nie wiem gdzie można znajść jakieś miejsce do przekimania się zeby w nocy nie jechać. Jeśli ktoś miałby jakieś informacje to bardzo byłbym wdzięczny
GG: 0
Samochód: duży z naczepą
a będą tam fani tirów ?
_________________ Jezus też palił !!! wszyscy palili !!! to prawda, tym wszystkich których "uzdrowił"? dał poprostu pare gramow ze swojej plantacji!! ot cała prawda!
GG: 0
Samochód: MAN TGA XXL
NO A JAK ;D Ja tam standardowo aby byc na zlocie zrobie wszystko, w tamtym roku udalo sie wpasc tylko w niedziele (wiec po imprezie), miejmy nadzieje iz w tym bedzie to caly weekend ;)
A reszta niech nie pisze ze bedzie na 100%, bo wlasnie bylo widac w Krakowie Wageciezka <lol2> :) Prawda jest taka, ze jezdzi stala ekipa ktora idzie wymienic na palcach dwoch rak i tyle.
No i co teraz? Po Krakowie nie sposób zrezygnować z Opola... Szefostwo mnie chyba powiesi Ale będę na 90% jeśli nie uda sie w sobotę rano to popołudniem się wstawię tam.
_________________ Koniec z busiarstwem czas na TIRowanie ;]
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 0 gości