Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Kontakt
"Bilbin Transport" Sp.j.
16-400 Suwałki, ul. Powstańców Wielkopolskich 18 - woj. podlaskie
tel. 087 565 18 32, fax 087 563 21 37
Mile widziane informacje na temat tej firmy.Z tego co wiem obsługują Rosje i auta to DAFy.Myślę , że koledzy z Suwałk i okolic będą wiedzieć więcej na temat tej firmy.
_________________ scania R-serie "Stronger than ever"
Tak, miałem tu podrzucić kilka fotek a pół roku minęło i ja nic! Teraz naprawiam to. Firma w tym momencie posiada około 20 Dafów w tym tylko bodajże 3 sztuki 95 a reszta to 105. Dalej jednym ze stałych ładunków jest Novosybirsk. 2 auta z tej firmy jutro z moim ojcem mają właśnie tam rozładunek a kilka kolejnych dojedzie po weekendzie.
Niżej mamy niebieskiego SSC który zasilał flotę firmy przez 3 lata i który został już sprzedany. Kiedyś firma miała auta w innych kolorach a wszystkie naczepy były z szarą plandeką, ale to sie zmieniło... A na koniec teraźniejsze naczepy albo chociaż ich część.
Bardzo dobra suwalska firma.
Mają trochę samochodów na angielskich blachach.
Ganiają na Rosję. Super elegancki sprzęt, wszystko nowe.
Jeżeli ktoś jest kierowcą na własnej działalności to śmiało może kierować kroki do tej firmy.
Bardzo trudno tam się dostać, ale należy zawsze próbować.
Zero "przekrętów". Wszystko zgodnie z prawem. Szef wyjątkowo uczciwy.....jak na warunki polskie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 9 gości