Premiumka była malowana airbrushem czy nakładaliście folię/ naklejkę . Troche za dużo tych płomieni i napis EURO3 na atrapie wydaje się trochę niestosowny. Silniki DXI w Renault miały już normę EURO5 chyba, że się myle.
_________________ Zawsze i wszędzie guma palona będzie!!!
Premiumka niczego sobie nawet ładnie się prezentuje,szkoda że airbush nie jest motywem z jakiegoś filmu, ale i tak jest dobrze nie wiem czy koledzy zauważyliście że co raz więcej tirów marki Renault zostaje pod dawanych tuningowi
_________________ Droga jest bogiem, jazda nałogiem, ładunek podstawa, a prędkość to zabawa.
koledzy było to malowane aerografem,jest to pierwszy pomalowany samochód w firmie.Moze na następnym bedzie jakis motyw z fimy ale liczy sie pomysł.A co do tego silnika to jest to pierwszy model ktory wyszedł z silnikem Volvo 440DXi i jest to euro 3. pozdrwawiam Daniel P
Bardzo fajna rura została zamontowana na dachu tej Premiumki... i to byłoby na tyle jeżeli chodzi o mnie. Samochód przerobiony w moim odczuciu bez gustu i dość niechlujnie... ale o gustach się nie dyskutuje
_________________ Już odlatuję, wszystko mi jedno gdzie...
Niech ktoś spróbuje na chmurze złapać mnie!
Witam
Te napisy zupełnie są niepotrzebne nawet się łądnie prezentuje ale mi się tylko nie podoba oświetlenie... trochę za dużo światełek ale ogólnie fajnie wygląda Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 5 gości