Witamy Mario kolejny fan "żółtków"
Pazdz masz tak samo na imie i tyle samo lat co ja więc witam równieśnika choć juz troche czasu buszujesz tu na forum do czego gorąco zachęcam też Ciebie Mario
_________________ http://www.GLOBETRUCKER.org
Is it better to loose 5 minutes or 50 years ?
preferite perdere 5 minuti oppure 50 anni ?
Preferez-vous predre 5 minutes ou 50 ans ?
verlieren Sie lieber 5 Minuten oder 50 jahre ?
Wolisz stracić 5 minut czy 50 lat ?
Siemka Witam Was drodzy przyjaciele:) Jestem Ewa mam 28 lat i niestety jestem siostrą DJ_baśka Czym jezdze ? tym samym autem co DJ_basiek, czyli jakąś Scanią umiem w niej tylko włączyć CB radio, zmienić płyty w zmieniarce i zmienić koło, jak złapie gume Obecnie to ja jezdze tą scanią bo mój brat sierota połamał se noge:)
Pozdrawiam
Hey... Ewa witam Cię na forum. Mam nadzieje ,że Ci się spodoba. I będziesz tutaj często zaglądała. Pozdrawiam ! Dj_Basiek szybko wracaj do zdrowia. BajO
Witam!
Jestem Daniel, rocznik 92, interesuje się ciężarówkami, na forum trafiłem z forum BTC, dzięki kilku kolesiom z tamtejszego forum.
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
GG: 0
Samochód: MAN TGA XXL
Aha, no to Witamy, mam nadzieje że będziesz tu częstym gościem, a tak apropo to wywal z podpisu ten obrazek, na tym forum jest to zabronione, zapoznaj się z regulaminem...
Ps. Sory że tak odrazu o coś się czepiam, ale poprostu taki jest regulamin, a po co masz niepotrzebnie kiedyś za coś takiego ostrzeżenie zebrać...
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 6 gości