Mam problem z wyżej wymienioną ciężarówką. Mianowicie gdy opuszczam kabinę na dół to samochód gaśnie. Pierwszy raz miałem taki problem. Jakieś propozycje ???
Ja mam odpowiedź.Jaki głupek opuszcza kabinę na odpalonym silniku? Niestety mam nowy laptop i nie posiadam już filmiku z kamer przemysłowych na naszej bazie.Co robi Magnum gdy wbije sobie bieg przy opuszczaniu kabiny.Znalazłem tylko fotkę,na filmiku było jak Magnum ciągnie szofera po placu.http://img169.imageshack.us/my.php?image=ehq0.jpg
_________________ "CHCĘ UMRZEĆ WE ŚNIE JAK MÓJ DZIADEK, A NIE KRZYCZĄC JAK JEGO PASAŻEROWIE."
Ja mam odpowiedź.Jaki głupek opuszcza kabinę na odpalonym silniku? Niestety mam nowy laptop i nie posiadam już filmiku z kamer przemysłowych na naszej bazie.Co robi Magnum gdy wbije sobie bieg przy opuszczaniu kabiny.Znalazłem tylko fotkę,na filmiku było jak Magnum ciągnie szofera po placu.http://img169.imageshack.us/my.php?image=ehq0.jpg
Dokładnie! Magnum wbija sobie biega i gaśnie, dobrze że tak się tylko kończy.
_________________ ...::: VOLVO :::...
PL, CZ, SK, UA, D, F, LT, H, RO, SLO, I, RSM, A
Tylko zastanawia mnie to jak ktoś wszedł do Magnum zeby ją odpalic skoro to jest teoretycznie nie możliwe. Ja chcialem zpuscic hamulec reczny i nie moglem sie dostac do srodka a co dopiero odpalic...
można można wejść i nie tylko odpalić ale i wylecieć ja widziałem kiedyś jak z podniesionej kabiny magnumki wyleciałą szyba pare dni wcześniej wklejona w Łukowie ( przestrzegam przed takimi majstrami!)
Dokładnie kolego i w magnum lepiej powyciągać cięższe rzeczy i z reszta nie tylko z magnum jak sie podnosi kabinę . No i ja zawsze jak podnoszę kabinę to dla swojego bezpieczeństwa odcinam prąd
Wystarczy opuścić roletę przednią i nie trzeba nic wyjmować. U nas w jednej mamy elektrycznie podnoszoną kabinę i nie podniesie się, jeśli ręczny nie jest zaciągnięty. Prawie godzinę męczyliśmy się na parkingu czemu się podnieść nie chce
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 14 gości