Cytuj:
Osobiście polecam Krzysztofa, na plus można zaliczyć nowy, w miarę dobry plac i dosyć przyjazny samochód-Premium, miałem też nieprzyjemność poruszać się "majorką" co prawda tylko po placu, ale generalnie porażka, podobno teraz jest zamiast niej drugie premium.
Sa i minusy, najważniejsze to mały chaos który czasami się tam wkradał, zdarzało się tak że pierwsza nauka sprzęgania była kilka godzin przed egzaminem. Można tez się doczepić do tego że samochód inny niż na egzaminie bla bla itd. ale uważam że na tym etapie trzeba umieć poruszać się różnymi pojazdami więc nie był to problem.
Generalnie było pozytywnie z tego co słyszę to w innych szkołach warunki są gorsze...
Kategorie C robiłem właśnie w Krzysztofie - potwierdzam są dwie Premiumki...
Moim zdaniem kursant sam powinien instruktorowi sugerować i "marudzić" co ma robić, co ćwiczyć pytać o wszystko itd.. dlaczego - ano dlatego, ze nikt nie jest Duchem Świętym żeby za kogoś wiedzieć czego dokładnie mu potrzeba albo co ten ktoś wie a czego nie...
Jak ktoś chce ponarzekać to wszędzie znajdzie dziurę w całym, generalnie mimo iż jeździłem "krótkim" Sterem z jednostopniową skrzynią biegów a na egzaminie trafiłem Star Man TGL/S wersja C/N z dwustopniowa skrzynią biegów to zdałem kat. C za pierwszym razem.
Pozwala mi to powiedzieć, że dobrze do egzaminu zostałem przygotowany i dlatego jak będę robił C+E to tez u "Krzyśka"...
Swoją drogą to czy jakaś szkoła w CK ma Iveco Eurocargo takie jak w WORDzie?