Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Wymieniają powoli flotę na scanie R w święta ostatnie widziałem w Krakowie od nich scanie pod szmatą .
A i na okres zimowy zwalniają większą ilość kierowców a na lato ci którzy sie im spodobali przyjmują s powrotem.
_________________ Jeszcze moje teksty nie zginęły hehe.
Dawno mnie nie było w tym temacie i dopiero sie dowiedziałem, że biorą R-ki. Ciekawe natomiast czy kierowców będą traktowali trochę lepiej (chodzi mi o płace).
Kiedyś jeździliśmy babcią odkupioną od Nijmana:
Ahh, stare, dobre czasy...
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Przewczoraj byłem u nich na bazie, dość sporo naczep stało. Rozmawiałem chwilę z ich mechanikiem, mówi, że sporo mniej roboty mają. Baza ładna, plac spory.
_________________ Jak trza, to cofnę do przodu.
22.08.2016r. [*] Tomcio - przyjacielu, pamiętam.
Firma Nijman/Zeetank odebrała 27. ciągników Scania W połowie grudnia 2009 w siedzibie krakowskiego dilera Scania miało miejsce przekazanie 27. ciągników firmie Nijman/Zeetank. Druga partia 8. sztuk zostanie dostarczona w styczniu.
Pojazdy P400LA4x2 będą wykorzystane do przewozu paliw, a priorytet który przyświecał przy ich budowie to jak najniższa masa własna. Zastosowanie ramy F700, lekkiego siodła, zawieszenia tylnej osi na 4. miechach powietrznych, aluminiowych zbiorników powietrza i aluminiowych obręczy kół pozwoliło na obniżenie masy do 6387 kg. Układ napędowy stanowi silnik o mocy 400 KM spełniający normę Euro 5 z EGR i XPI bez konieczności stosowania AdBlue oraz 12. biegowa skrzynia z Opticruise. W celu poprawy bezpieczeństwa czynnego i biernego ciągniki wyposażono w układ ESP (stabilizacji toru jazdy), poduszkę powietrzną kierowcy i pasy bezpieczeństwa z napinaczami. „Wszystkie pojazdy objęte są umowami obsługowo-naprawczymi i zostały sfinansowane przez leasing fabryczny Scania Finance Polska. Wpisuje się to w pełni w filozofię naszego działania, dostarczania klientom kompletnego rozwiązania transportowego” powiedział Alexander Vlaskamp, dyrektor generalny Scania Polska. Firma Nijman/Zeetank powstała ponad 50 lat temu w Holandii. W roku 1995 otworzyła polski oddział w Sandomierzu. Świadczy usługi logistyczne w zakresie dystrybucji szkła, produktów naftowych, paliwa, gazu i towarów drobnicowych.
Samochód: Duży
W czwartek po południu widziałem jedną z tych nowo zakupionych Scanii w Strykowie na wylocie od strony Brzezin.Jak dla mnie to trochę dziwnie wygladają te kabiny z rodziny P,ale wiadomo że przy przewozie paliw sprawdzają się doskonale bo bardzo podobne zestawy stosuje np Shell.
_________________ Fan Transportu
Nowe spodnie - 300zł,
Nowy telefon - 1500zł,
Obecność na WC - bezcenne...
Te scanie to są z kabinami dziennymi ? z tego co widzę to praca dzienna blisko domu. Może się mylę.
W środę jedna z tych Scanii widziałem w Glogowie (500km) od Sandomierza, wiec nie wiem czy robota blisko domu...
Bo obsługują oni większość Polski, a auto stawiasz na najbliższej rozlewni paliw( bądź wynajętym parkingu), więc masz promień pracy ok 100km od bazy paliwowej.
GG: 8261240
Nowe eRki w Nijman/Zeetank. Fotografia poniżej krytyki - wybaczcie, ale z zaskoczenia i tel.
_________________ Ból z serca bliskich, a przesłanie dla Was.
Obudźcie się ludzie i przejrzyjcie na oczy jesteśmy tacy jak Wy i może to was zaskoczy ...
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 10 gości