Co jak co, ale wyglądają bardzo atrakcyjnie. Owszem, nie jest to może Volvo czy Mercedes, ale wygląda na tyle przyjemnie, że może się podobać.
Szkoda że kabina w przypadku ciągnika dosyć wąska i niska - choć jeśli osiągi i komfort pracy będą przyzwoite to myślę że to auto ma szanse w transporcie krajowym w krajach byłego ZSRR czy nawet Polsce.
Ciągnik siodłowy bardzo przypomina Stralisa. Zauważcie podobieństwo rozłożenia świateł podstawowych i przeciwmgłowych. Bardzo podobny sposób wieńczenia dachu.
Skoro jest kabina krótka to będzie i długa.
_________________ Życie jest piękne ! - powiedział Prosiaczek ... i rzucił się w przepaść.
Samochód: Opel Insignia ST
Kamaz wygląda bardzo dobrze, rażą mnie drzwi, które są takie same jak w pierwszych Kamazach. Mogliby zastosować nowy wytłocznik, wtedy samochód wyglądałby jeszcze lepiej.
Żeby był sprzedawany w Europie, musi spełniać na chwilę obecną normę Euro 4, a od października Euro 5.
Sąsiad kupił właśnie tego Kamaza 5460. Czasami ciągnie moją naczepę czteroosiową i jak na razie spisuje się dobrze. Zobaczymy jak będzie po przejechaniu pierwszych 100 tyś. km.
_________________ Życie jest piękne ! - powiedział Prosiaczek ... i rzucił się w przepaść.
Sąsiad kupił właśnie tego Kamaza 5460. Czasami ciągnie moją naczepę czteroosiową i jak na razie spisuje się dobrze. Zobaczymy jak będzie po przejechaniu pierwszych 100 tyś. km.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 0 gości