Nie chcę mi się opisywać, ale oglądajcie i komentujcie, jak by co pytajcie
Wiem, że nie powalają, ale dopiero zaczynam i sprzętu też nie mam dobrego.
Następną trasę postaram się opisać!
Samochód: Scania R420
Zdjęcia są świetne trasa bardzo mi sie spodobała, dużo ładnych i mocnych samochodow, ale najbardziej rozbroił mnie ten misiek na fotelu pasażera przypięty pasami poprostu genialne !!!
Ten misiek to dla mojej siory, wózł go jej chrzestny zrazem kierowca z tej samej firmy:D Mieliśmy go wieść, ale nie mieliśmy gdzie go wsadzić.teraz tego miśka będzie można spotkać w naszym volvie jeśli tato będzie jechał w pojedynczej obsadzie
Fajne trasy. Ale faktycznie przydały by się chociaż opisy (jedno zdanie) zdjęć.
Zauważyłem Scanie Torpedo (zieloną pod kontenerem) z mojego miasta! Nawet znam kierowcę.
Widzę że kolega z okolić Lublina:D (a co panowie w Mełgwi szukali czyż by firma z Jackowa?, albo ucieczka od krokodyli:P)
Fajna trasa a a pro po tego misia mam podobnego w domu przyjechał na stopa z zachodu SCANIĄ
Widzę że kolega z okolić Lublina:D (a co panowie w Mełgwi szukali czyż by firma z Jackowa?, albo ucieczka od krokodyli:P)
Fajna trasa a a pro po tego misia mam podobnego w domu przyjechał na stopa z zachodu SCANIĄ
Ja jestem z Krasnegostawu, tak ucieczka od krokodylków, bo na Dcani stali xD A firma w której jeździ ojciec jest z Wysokiego (Dragany)
Nie wiem dokładnie, ale jak przyjechaliśmy Sobota(27) wieczór ja przyjechałem to się zwijali i jeszcze w niedziele(28czerwca)rano jak wstałem znowu pozjeżdżali sie
Rok temu miałem okazje być w stolicy Danii Kopenhadze. Jechaliśmu autokarem na wycieczke, przez Niemcy i musze przyznać że w Dani jest kilka ciekawych widoków jak i rozrywek.
Zdjęcia w miare ładne, da się oglądać.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 5 gości