Witam.
Tak jak w temacie. Chciałabym zrobić kurs na przewóz rzeczy we Wrocławiu na starych zasadach. Pod warunkiem że będzie on odbywał się tylko w weekend`y. Po prostu mam taką pracę że nie będę mogła czasami zdąrzyć na owy kurs w tygodniu. A podzwoniłam troszkę po szkołach robiących przewóz rzeczy we Wrocławiu i jak na razie nie napotkałam się na takową szkółkę.
Pomożecie mi znaleść taką ?
Pozdrawiam
zadzwon pod ten nr.77 4551971 to jest nr do biura w opolu ale gosciu prowadzi kursy w paru miastach w tym we wrocławiu na pewno sie dogadasz co do dni zajec
No właśnie też chciał bym zrobić ten kurs ale jakoś wywalenie 700zł za ten papierek mnie nie przekonuje. Znam kilka osób które zrobiły ten kurs, a właściwie zapłacili i dostali papierek po kilku dniach. Więc pytam jaki sens jest w wywaleniu 700zł za nic. Przecież już w trakcie robienia kat. C można by było zrobić taki kurs a nie jeszcze dodatkowo tracić czas i pieniądze.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 101 gości