Cytuj:
chyba, że firma w której pracujesz wykonuje transport na potrzeby własne to wtedy możesz kierować pojazdami o masie powyżej 7,5t
To nie jest prawda.
Jedynie można jeździć na użytek własny, a to ogromna różnica.
Ewentualnie można też jeździć dorywczo, będąc zatrudnionym na innym stanowisku niż kierowca, gdy potrzebujesz sobie przewieźc np maszyny niezbędne do pracy itd.
Myślałem, że po bataliach w chyba najbardziej gorącym temacie powtarzanym 500x na tym forum wszyscy już wiedzą jak jest z wiekiem, a w szczególności starzy forumowicze:)
w takim razie Tobie tez polecam dział "kwestie prawne"
Cytuj:
Nikogo absolutnie nie chce przekonywać,pisze jak jest,że poglądy i patrzenie na rózne sprawy sie zmienia z wiekiem i 2,3 lata także do tego inaczej podchodziłem,podobnie jak Wy teraz.Każdy ma inne ambicje,jeden będzie kierowcą do emerytury(jak dożyje) i bedzie mu to odpowiadać, drugi będzie chciał sie bardziej rozwijać.
Powiedz mi więc czy mamy coś do stracenia?
Większośc młodych ludzi jako pierwszą prace ma prace typu biedronka, parkingowy, stacja benzynowa, tesco, wykładanie towaru, czy praca kierowcy jest gorsza?
Nie wydaje mi sie.
Nikt z nas sie nie deklaruje że to praca na cale życie, jednak każdy chce spróbowac.
Nie widze powodu, dla którego mielibyśmy z tego zrezygnować.
Mamy sobie powiedzieć "a jednak nie, olać to" i poszukać pracy w biedronce?
Nikt sie nie stal panem w garniturze w dniu ukonczenia szkoły (bez bogatego tatusia) i nie trzeba od razu szukać pracy na całe życie.