1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Mam nowe foty ale przyczepa jest trochę schowana jutro wyjadę z nią testować ABS to popstrykam nowe
Diody do reflektorów kupiłem u sudera w blendzie na allegro a w halogenach już były
_________________ MAN
Ostatnio zmieniony 21 gru 2009, 17:11 przez sebotrucker, łącznie zmieniany 2 razy.
To takie fotki słabe ale jakieś są .
To zdjęcie wyszło jakby to była jakaś makieta
I takie
Zazwyczaj jak mijałem stacje to stały obywa mańki i przed jednym stał srebrny golf 4 z anteną do CB radia a w mańku ktoś siedział .
_________________ Jeszcze moje teksty nie zginęły hehe.
Więc tak ja też Cię widziałem bodajże w czwartek lub w piątek
To drugie foto to było robione w czwartek bo koło f 2000 stoi kosiarka do trawy a trawe kosiłem w czwartek
3 i 4 foto to ja w f 90 z przyczepą jak testowałem ABS i centralne smarowanie w przyczepie
A jeśli chodzi o golfa to jest mój
Aha jak będziesz kiedyś jechał to wpadnij na kawe spokojnie scanią się wykręcisz
Okej jak będziemy lecieć koło mańka to stanę na kawkę ale ja wole herbatę :d tacie kawę zrobisz .Kiedyś wołałem cie na CB ale nie odpowiadałeś to myślałem że to twój tato podaj mi twój numer kontaktowy to ci SMS wyśle jak będziemy lecieć .POZDRO.
_________________ Jeszcze moje teksty nie zginęły hehe.
A Więc tak manik troszkę brudny ale w końcu zima :spoko:
Na początek nowy smok paliwa wreszcie wiadomo ile jest paliwa
Półeczka na tarczki i inne pierdoły
Pistolet powietrzny
Głośniczek CB
Wymienione zostały również na nowe amortyzatory na przedniej osi
Oraz Latem Wymieniłem na nowy filtr osuszacz klimatyzacji i odnowiłem rurki klimy
Jak zrobi się cieplej biorę się za pranie tapicerki w środku oraz naprawienie nieszczelności z poduszek na środkowej osi i regulacje hamulców na trzeciej osi :spoko:
Za Manikami wszystko w porządku wieczorem wrzucę zdjęcia F90
W f 90 ostatnio został naprawiony intarder i klimatyzacja
Skrzynia biegów w F90 to Zf 16 151s + Intarder
Nowe zdjątka Manika F90
Ogólne
Nakładki wskaźnikowe na śruby na razie tylko na dwóch osiach ale mam w schowku jeszcze 40 sztuk na przednią oś
Zbiornik na wodę
Nowy tłumik od f 2000
Została również naprawiona klimatyzacja
Freon
Pomalowałem na nowo ramę mocowania nadkoli i schowków
Oraz wymienione na nowe gniazda N i S do przyczepy i ponaklejane naklejki odblaskowe
W autku zostały wymienione drążki reakcyjne sierżanty na moście napędowym ale nie mam fotek
Jedziemy
GG: 0
Samochód: MB Actros MP2 MS i tak MAN lepszy
Sebo MAN'ik ładnie się prezentuje tylko to zielone coś na kołach mi się nie podoba Tak brzydko..... A co jest z F2000 ?? Widzę że dziewczynę posadziłeś na pasażerkę
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 24 gości