no cóż, można powiedzieć ze zrobiłem bo jestem na to skazany od dziecka się wokół tego obracam wiec naturalne było ze będę jeździł tylko ze raczej na międzynarodówce póki się nie ustatkuje a potem się zobaczy, będzie się kontynuowało dzieło taty i zajmę się składem budowlanym i/lub mechanika
wolfzan no właśnie ja niestety doświadczenia nie mam i myślę zacząć od jakieś piekarni tam jest duża rotacja kierowców i bez doświadczenia raczej biorą, dobrze myślę ?
W dobrych piekarniach rotacja jest mała, w gorszych duża, tak jak w każdej firmie..
Poza tym doświadczenie na aucie do 3,5 tony (piekarnia) niestety nie jest doświadczeniem dla pracodawców chcących posadzić Cie na czymś większym.
GG: 0
Samochód: opel
Cytuj:
eMCe napisał(a):
wolfzan no właśnie ja niestety doświadczenia nie mam i myślę zacząć od jakieś piekarni tam jest duża rotacja kierowców i bez doświadczenia raczej biorą, dobrze myślę ?
Przez te godziny pracy w piekarni odechce Ci się pracować jako kierowcą Pracowałem w ten sposób 6 miesięcy, nie da się na dłuszą metę po pierwsze nie zarobisz po drugie wstawanie Pobudki 3 w nocy sześć dni w tygodniu czasami siedem wykańczają człowieka ale z drugiej strony szef mówi ci co zjesz to twoje hehe niema jak to cieplutka słodka bułka. Jak to mówią zysku tyle co w pysku
_________________ B-2005
C-2009
E-2009
Kurs na przewóz rzeczy
Karta kierowcy-jest
Obecnie cysterna Silos
Cytuj:
Przez te godziny pracy w piekarni odechce Ci się pracować jako kierowcą Pracowałem w ten sposób 6 miesięcy, nie da się na dłuszą metę po pierwsze nie zarobisz po drugie wstawanie Pobudki 3 w nocy sześć dni w tygodniu czasami siedem wykańczają człowieka ale z drugiej strony szef mówi ci co zjesz to twoje hehe niema jak to cieplutka słodka bułka. Jak to mówią zysku tyle co w pysku
w sumie trochę racji w tym jest, może jeszcze załapię się na jakiś darmowy kurs ( tak jak na wózki widłowe ) i zleci te 4 miesiące
Ja powiem tak polska jest takim chorym krajem że wszystko się można spodziewać więc c+e zrobiłem już w wieku 18 lat i to mi nie zginie a nóż wymyślą jakieś głupie przepisy, a wiadomo że stanieć na pewno nie stanieje, jedynie będzie szło w górę
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 5 gości