Witam. tak na wstępie fotki robione przez mojego Tatę więc nie najlepsza jakość wybrałem te lepsze robione one są podczas jazdy narazie parę archiwalnych dodam z czasem będę dodawał nowsze no i bez opisu jest bo nie wiem co gdzie robione
Zdjęcia mi się podobają, szkoda że nie ma chociaż krótkiego opisu. Z jednej strony rozumiem dlaczego nie ma.
No niestety chciałbym zrobić jakiś opis chociaż podpisać te fotki co i gdzie jak ale niestety nie wiem . Postaram się w następnej aktualizacji trochę podpisywać na zdjęciach jak Tata wróci
GG: 8261240
Super zdjęcia, przede wszystkim uwielbiam te widoki, ten klimat!
_________________ Ból z serca bliskich, a przesłanie dla Was.
Obudźcie się ludzie i przejrzyjcie na oczy jesteśmy tacy jak Wy i może to was zaskoczy ...
GG: 2172953
Samochód: najlepszy samochód świata. Służbowy
Cytuj:
Byłem tu I miałem zagadkę z tymi promami, co chwile podpływał, i płynął na inną wyspę. Ja płynąłem na Helgoy, spóźniłem się 5min na właściwy prom, i czekałem na następny 2,5h Dobrze, że chociaż jakieś wifi tam łapie
_________________ Pozdrawiam - Łukasz
Był DAF XF 105.510 SSC 6x2 <- Kto śmiał to usunąć? Mam uczulenie na dzieci Neo, i pseudokierowców z prawego fotela!
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 4 gości