Nie ma sorawy jak tata zjedzie na weekend to porobie
Tu macie taka inna fotke
Kierownica wyglada brzydko an fotce ale teraz juz jest ladnei obszyta skora
Gdy są te szafki to nie ma górnego łóżka czy jak ?
Samochód: Opel Insignia ST
Cytuj:
Cytuj:
Nie ma sorawy jak tata zjedzie na weekend to porobie
Tu macie taka inna fotke
Kierownica wyglada brzydko an fotce ale teraz juz jest ladnei obszyta skora
Gdy są te szafki to nie ma górnego łóżka czy jak ?
hmm szczerze mówiąć to mi tez by sie to podobało. Jakaś skrzynka z drobnymi narzedziamy, czy jakies inne graty w brudnych ciuchach nie trzeba by było wchodzić do kabiny
Mam jeszcze jedno pytanko mianowicie w scania z prawej strony mamy dwa wyjści na 24V, da rade podłaczyć węże swietlne pod nie przez jakaś przejściówke, ponieważ zwykła zapalniczka nie pasuje ... ?
_________________ Nie rabotajesz, to i nie kuszajesz:)
To sa normalne gniazda, tylko musisz miec wtyczke z 'odkrecanym' czybkiem.. i wtedy z duzej robi sie mala.. i smialo wtykasz w gniazdo, chyba ze odrazu ma sie mala wtyczke to nie ma problemu..
GG: 2172953
Samochód: najlepszy samochód świata. Służbowy
Cytuj:
koledzy od czwartu siadam na scania, i nie wiem jak sie obsłużyć sterownikiem od webasta podpowie ktoś co i jak .. z góry dzieki
Jak wyciągniesz ze ściany ten cały sterownik od pieca, odwrócisz go, to doznasz olśnienia
O ile znasz angielski
_________________ Pozdrawiam - Łukasz
Był DAF XF 105.510 SSC 6x2 <- Kto śmiał to usunąć? Mam uczulenie na dzieci Neo, i pseudokierowców z prawego fotela!
Na pewno można kupić tylko to troszkę kosztuje na pewno.. Jeśli znasz dokładne wymiary możesz sobie np zrobić coś takiego sam . A jeśli chcesz kupować to zapewne na serwisie Scanii ci coś takiego sprowadzą tylko możesz zapłacić za to jak za zboże . Drugim wyjściem jest szukanie po złomach / punktach rozbioru pojazdów .
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 9 gości