nie wiedziałem gdzie wrzucic te foto ale jest ciekawe...wrzucam do tuningu bo lekko tuningowane sa te auta
a porownanie jest bardzo interesujace
ciekawie wyglada te Volvo F89 z nowa chlodnia Schmitz
GG: 12975077
Samochód: Ford Transit '98
Wiecie może ile kosztuje tuningowa rura wydechowa do volva i gdzie można taką kupić???
_________________ Powyższy post wyraża opinię autora jedynie w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny!
GG: 12975077
Samochód: Ford Transit '98
Dzięki fox
_________________ Powyższy post wyraża opinię autora jedynie w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny!
Te Volvo są piękne. Najbardziej mnie sie podoba ten pomarańczowy zestaw 25,25 m. Firma me trans ma przepiękne Volva FH16 po lekkim tuningu i oczywiście flagowe volvo FH16 660 pomalowane w epoke lodowcową. Te volva latają z naczepami niskopodwiowymi. Niestety nie mam zdjec ale jest naprawde na co popatrzeć,szkoda.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 6 gości