Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Racja kolega w chwili obecnej jeżdżący w tej firmie mówi że autka są po wypadkach i to raczej poważnych nie jak kolega pisze lekkich ponieważ znaczna ich część ma problemy ze zbierznością, którą rzekomo już nie 1 warsztat próbował ustawić - tak więc kierownice musisz trzymać cały czas! Co do przyjęć to z doświadczeniem min rok. Jeśli chodzi o rozładunki to o 20 jeszcze nie słyszałem od tego kumpla za to o 8 jak najbardziej! Co do pieniążków - OK. Co do tarczek - przy tylu miejscach norma - jak zazwyczaj wszędzie
Nie ma raczej wolnych przyjęć, dzisiaj tam byłem i stało jedno auto, ładowane a kierowca zjechał tylko na krótką pauzę i miał ruszać po południu. Widać dobra organizacja i robota jest dla każdego...
_________________ ...::: VOLVO :::...
PL, CZ, SK, UA, D, F, LT, H, RO, SLO, I, RSM, A
Z tego co mi kumpel mówił, to przyprowadzili niedawno 2 DAFy XFy z Euro 3, z powodu opłat za autobahny. Jeden na pewno podpięty jest pod silos, który ciągała dawniej zielona Scania V8.
Auta które kupili są wymieniane, rezygnują z tych starych ciemno zielonych DAF-ów a w ich miejsce wchodzą te które kupili. Dodatkowo kupili 2 Scanie R z EURO 4 pod silosy. Żadnego auta nie ma na placu, wszystkie są obsadzone i w ciągłym ruchu.
U a co to się stało ze nie bite te scanie ;p Bo z tego co słyszałem to wszystkie auta są po wypadkach. Wiem że kiedyś kierowca puscił na chwile kierownice w ciemno zielonym DAF'ie to cała się telepała i był taki odkłos jak by młotem w metalowego supa walić. itp.
U a co to się stało ze nie bite te scanie ;p Bo z tego co słyszałem to wszystkie auta są po wypadkach. Wiem że kiedyś kierowca puscił na chwile kierownice w ciemno zielonym DAF'ie to cała się telepała i był taki odkłos jak by młotem w metalowego supa walić. itp.
Po co bawić się w składanie auta skoro całe można aktualnie kupić za grosze?
Co do tej kierownicy to w takie cuda mi się nie chce wierzyć choć też nie zaprzeczam.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 12 gości