Siema wszystkim.
Jetem nowy na tym forum. Mam na imię Mateusz.
Mam prawie 18 lat . Chodzę do technikum samochodowego
drugi rok. Zainteresowania to oczywiście muzyka, samochody i te małe i te duże...
Siemanko, tu Ślązok z BTC. Miałem tu już konto ale raczej nie pisałem. Jednak postanowiłem troszke podziałać Tutaj. Mam nadzieje ze przyjmniecie mnie do swego grona
Interesuje sie muza i jak reszta camionami tudzież podróżami.
Samochód wam pokaze na czasie bo zmieniłem robote i bedzie to niespodzianka.
Pozdrawiam tych co mnie znają i tych co jeszcze znie z mojego zadymionego Śląska
_________________ Aby zostać dawcą organów nie musisz kupować motoru. Wystarczy stary rower i wypad nim do wiejskiego sklepu po krajowej drodze którą idzie tranzyt ciężarówek!
witam wszystkich jestem tu nowy przeszedlem z innego forum gdyz tam nie moglem zniesc ciaglego nazekania na firmy i prace kierowcy mam nadzieja ze tu znajdeludzi z pasja
Cześć , mam na imię Łukasz , jestem z Tczewa w województwie pomorskim. Transportem interesuję się praktycznie od dziecka. Moja rodzina jest i prawdopodobnie będzie zawsze związana z ciężarówkami
Niektórzy powinni znać mnie z BTC. Myślę , że na forum spotka mnie miła atmosfera i będę się czuł tutaj dobrze.
Witam wszystkich, na imię mam Rafał, jestem z Krotoszyna jestem tu "nowy", choć konto mam już prawie rok w sumie dzisiaj dopiero napisałem na forum pierwszy post, ale transportem się trochę dłużej interesuje. Forum często przeglądam i tak pomyślałem że czas trochę się tu po udzielać
_________________ B - 2009r C - 2012r C+e - oby 2013r
Cześć jestem Paweł z Torunia obecnie tylko prawko B, ale w najbliższym czasie zaczynam przygodę ze zdobywaniem innych umiejętności Od dziecka chciałem jeździć ciężarówką.
Cześć! Mam na imię Karol, stuknie mi w marcu 17-tka, chodzę do "samochodówki" w Poznaniu i pochodzę z Buku. W każdej wolnej chwili staram się chłonąć informacje na temat ciężarówek, bo to moja pasja. W przyszłości planuję być kierowcą zawodowym, a nauki przyjmuję od taty, który ma staż 25 lat za kółkiem na trasach międzynarodowych oraz od wujków. Pozdrawiam wszystkich i życzę szerokiej drogi i spełnienia marzeń!
Witam, jestem Mateusz mam 16 lat w maju ). Może ktoś z was kojarzy mnie z BTC. Zainteresowanie do ciężarówek mam jak większość z nas po ojcu który ma już ponad 20 lat w transporcie. Kończę teraz gimnazjum i wybieram się do samochodówki w Bytomiu.
Elo, nazywam się Piotrek, jestem wielkim fanem ciężarówek, mieszkam w małym miasteczku koło Wrocławia(Woj. Dolnosląskie). Moje zainteresowania to: Informatyka. motoryzacja, ciężarówki i dziewczyny.
Uczę się w technikum (pierwszy rok) Technik Pojazdów Samochodowych, tak raźniej mówiąc. No i co tu dużo mówić.
Witam! i myślę, że dobrze się mi będzie z wami współpracowało.
_________________ `..Życie kierowcy nie liczy się w latach.. tylko w kilometrach..`
Witam jestem Damian mam lat 26 obecnie posiadam prawko kat.B i jezdze własnym samochodem dostawczym Oplem Vivaro w DHLu pochodze z miejscowosci Grodzisk Wielkopolski jestem wielkim pasjonatem samochodów marki Scania w okresie jesiennym tego roku mam w planach zrobic prawko kat C+E.Pozdrawiam
Witam !!!!! Jestem Marcin. Na forum jestem juz zarejestrowany długo ale tak na prawde dopiero teraz zaczynam z niego korzystać
Mieszkam w Bieszczadach
Uwielbiam ciężarówki
_________________ ......Nic tu po mnie, jadę, na południe .........
Witam Wszystkich!
Mam na imię Albert,mam 35wiosen,mieszkam w Bielsku-Białej.
Jak znajdę trochę więcej czasu to przedstawię również mój drugi dom czyli MAN-a TGA 18-410.
Pozdrawiam!
Witam, forum śledzę już od dłuższego czasu, jednak jeszcze nie przywitałem się z Wami.
Nazywam się Grzesiek, mieszkam w Pszczynie woj.Śląskie, mam 22 lata.
Aktualnie jestem w trakcie kursu E do C.
Witam serdecznie.
Na imię mam Przemek i pochodzę z Lubelszczyzny z małej miejscowości koło Kraśnika.
Mam 20 lat. W tym roku kończę szkołę po której mam zamiar kupić samochód dostawczy do 3,5t i założyć działalność. Mimo tego że na forum jestem krótko to już wiele ciekawych i przydatnych rzeczy się dowiedziałem. Na pewno nie raz tu zawitam.
Pozdrawiam wszystkich fanów Wagi Ciężkiej
Witam kolegów
Wkońcu napisze coś o sobie bo jakos ten temat zawsze omijałem szerokim łukiem !:P
Mam na imie Marcin lat 25, pochodze z Międzyrzecza, woj Lubuskie.
Motoryzacją interesuje sie od zawsze. wskrócie mgr inż. Transportu, kat. C+E, ADR, licenca na przewóz żywych zwierząt,CPC międzynarodowy rzeczy .
GG: 0
Samochód: Renault Laguna
Witam! Grzegorz okolice Świdnika woj. Lubelskie
prawo jazdy kat. B oraz T od 3,5 roku oraz zaczete na C jutro badania....
z zawodu jestem agentem ubezpieczeniowym oraz muzykiem mam zespol weselny
zainteresowania: muzyka, auta głownie francuskie oraz cięzaróweczki
Witam jestem Tomek pochodzę z Gorlic niedaleko Nowego Sącza. Obecnei studjuje w Rzeszowie na specjalizacji bezpieczeństwo wewnętrzne . Prawo jazdy B C. Jeżdze głwównei dostawczakami po całej Polsce w okresie wakacji oraz weekendy. pozdrawiam
_________________ Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 20 gości