Brak słów kolego byłem dziś w katowicach o 8:00 rano i od soboty godz 14 już tam osoby stały i tworzyła się lista, co nie którzy koczowali w autach do dziś. Mojego znajomego co spotkałem stał tam wczoraj od godz 15 i dziś o 8:00 rano go spotkałem niespodziewanie i był 40 w kolejce Ja tam jak przyjechałem to byłem ok 200 osobą więc sobie podarowałem, ale pojechałem na Tychy i tam też była kolejka w Word Tychy ale byłem od 8:00 rano 27osobą, a do koparko ładowarki 5osoba więc nie jest tak,źle ale jakby na to nie patrząc to cały projekt zakłada 170kursantów więc nikłe szanse
Dodaje inne strony kursów nie będę robił tematu nowego
_________________ B 2002
C 2007
E 2009
wózki widłowe wszystkiego typu 2007
HDS 2008
koparko - ładowarki 2011r
koparki III kat 2011r
Cały czas podwyższam kwalifikacje zawodowe...
Tez bylem dzis w Dąbrowie Górniczej to stali od wczoraj od 20 w samochodach i lista byla robiona ci co pomysleli to przyjechali w nocy zapisali sie na liste i do domu.Ja pojechalem po 4 to bylem 30 w tym drugi na d wiec zobaczymy jak wychodzilem o 9 25 to bylo ok 100 osob a dopiero przychodzili ogolnie masakra
Czego sie dziwic skoro decyduje kolejnosc zgloszeń. Nie jest to zbyt dobrze pomyslane - przeciez limit miejsc wyczerpal sie zapewne w godzine, a rekrutacja ma trwac do konca kwietnia....
Wydaje mi sie, ze bardziej sprawiedliwe byloby, gdyby rozlosowali pomiedzy wszsytkich chetnych do udzialu w projekcie wolne miejsca. Zawsze istnialaby jakaś szansa, ze akurat nas wylosuja - a tak jadac dzis nawet jeszcze przed otwarciem WORD-u nie mamy najmniejszych szans, bo jak koledzy piszą jest się juz 40 w kolejce na starice. Ponadto te 170 miesc dla chetnych do udzialu w projeckie trzeba podzielic pomiedzy poszczegolne WORD-y wiec kazdy z osrokow moze zapewnic udzial w projeckie tylko 30-40 osobom...
_________________ Może się matka na jakiegoś kierowcę zapatrzyła, bo mnie do samochodów ciągnie...
Jak dla mnie przy tym zgłoszeniu osób w ośrodku Word Katowice rekrutacja powinna się zakończyć po zamknięciu o 15:30biura bo chyba ślepi nie byli ile osób napadło ich po co czekać do 30kwietnia zima się skończyła w piecu już nie będą palić tymi papierami
_________________ B 2002
C 2007
E 2009
wózki widłowe wszystkiego typu 2007
HDS 2008
koparko - ładowarki 2011r
koparki III kat 2011r
Cały czas podwyższam kwalifikacje zawodowe...
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 16 gości