Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
mam zdjęcie TGX ale troche jest nie wyrazne (słaby aparat, i bylo robione o 1 w nocy )
no i na deser zdjęcia Volva mojego kumpla (na jednym z nich jestem oczywiście !!
_________________ DriverDawid Scania R500 V8 "King of the road Scania"
Sklep porobił fotki na serwisie Agro Star w Kaliszu i wrzucił je żeby pokazać jak wygląda zamontowane orurowanie
Często zestawy z GAMEXu można spotkać w Kaliszu na giełdzie przy box'ach na ulicy Częstochowskiej. Co do właścicieli to miałem z nimi kilka razy kontakt i z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że są to bardzo w porządku ludzie
_________________ "Ten, który boi się zdobywać jest skazany na porażkę"-Napoleon Bonaparte
GG: 1
Samochód: psujacy sie
Chyba Firma ponownie przeżywa kryzys bo co tam jadę 2-3 razy w tyg, stoi większość aut tzn. TGX,TGA no i Volva kiedyś stał jakiś DMC 9t ale wtedy byłem dosyć mały i nie pamiętam czy to był Daf czy Volvo . Autka mają piękne,ale nie tylko o to chodzi.
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
GG: 1
Samochód: psujacy sie
To się kolega węgier dowiedziałeś . Przez święta auta stały na placu, jeszcze 7 był komplet. Było ich z tego co pamiętam 8, 2 MANy i reszta Volvo, niestety nie wiem czy to cała flota...
Odświeżam temat !
w Gamex-sie o ile sie nie mylę jest chyba 10 aut
bodajże 8 -chińczyków i dwa Many TGA i TGX !
z tego co mi kumpel mówił ostatnio to szef nie przyjmuje nowych Driverów (maja nawet o jednego za duzo..)!
Jeszcze mówił mi ze maja polowe floty posprzedawać i wprowadzić tylko Podwójna Obsadę ! ale nie wiem czy ta info. jest prawdziwa..
_________________ ".. Bo to jest Ciężki Transport Międzynarodowy.. "
King Of the Road Scania !!
kolego Matee a nie wiesz jak ten kierowca ma na imię może ?!
może znam Driver-a
kumpel mi tłumaczył ze szef chce wprowadzić tylko Podwójna Obsadę ! ale nie wiem czy to jest info. na 100% !
_________________ ".. Bo to jest Ciężki Transport Międzynarodowy.. "
King Of the Road Scania !!
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 25 gości