ok. dzieki za info, czyli znów osrodki szkolenia będą musiały pojazdy zmienić. Tylko teraz jeszcze czekac az Atego zastąpi drugi TGL który słyszałem ze juz rowniez od dawna ma zamiar WORD zakupic.
Co do tej prezentacji MANa TGL 12.240 z Torunia to jest ona w bardzo przemyślany i prosty sposób wykonana. Wszystko wyjaśnione krok po kroku tak, ze nikt nie powinien mieć problemów z zapoznaniem się i opanowaniem podstawowych "funkcji" pojazdu
Wczoraj byłem pod ośrodkiem Word Łomża i z tego co widziałem to na C na placu stały 2 Many Tgl 12.240
Jeden już podczepiony pod przyczepę drugi nie. Tak że pasują mi te autka bo na kursie tez będę Manem jeździł
_________________ Kat.B - 26.10.07r
Kat.C - 14.05.08r
Kat. C+E 08.06.10r
Karta kierowcy,psychotesty - do 2015
Może być też taka sytuacja,że zdajesz egzamin na samochodzue na którym się uczyłeś w ośrodku, w moim przypadku tak było i szczerze bardzo sie cieszeę ,że mialam taka możliwość.
[img][IMG]http://img688.imageshack.us/img688/496/tekwl.jpg[/img]
[/img]
żółtek na którym zdawałam egzamin na C
w Gdańsku na dzień dzisiejszy mają dwa star-many 12.185 oraz słynnego dziadka stara 1142 do sprzęgania. Przed sprzęganie należy odpalić dziadka i poczekać aż spaliny opadną ewentualnie nie patrzeć w lewe lusterko
Racja w WORD-zie w Bielsko-Biała na egzaminie jest Renault Midlum 240.12
ale niedawno wystawili przetarg na samochód ciężarowy do egzaminów C i C+E ... nie wiadomo jeszcze jaki to będzie samochód ale wiadomo że już za niedługo będą mieli dwa:-)
więcej informacji: http://www.word.bielsko.pl/index.php?op ... &Itemid=62
_________________ B - 29.09.2008 C - 26.08.2010 E - 10.12.2010 KW - 17.10.2010
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 5 gości