Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Ostatnio na obwodnicy Piły widziałem dafika sc z żółtą lodówą, jechał wjezdzał na '10' a dalej pewnie na Szczecin albo odbił na Koszalin
Image *
Po naduszeniu otworzy się większe
A to chyba izoterma jest?
Ja obstawiam, że jest to naczepa typu Cargo Dry Box. Co prawda oni nie jeździli pod "kurierką" ale taka naczepa świetnie sprawdza się do przewozu np. opon.
Coś się dzieje w TP, jakieś zakupy poczynili bo widziałem ostatnio od nich Renault Magnum DXi w tandemie. Kabina biała, zabudowy Schwarzmueller z niebieskimi firanami.
Tylko kabina opisana - jechał się ładować puszką, więc na pewno auto z TP.
GG: 9542791
Samochód: A raczej jego brak...
A u mnie stał w Piszu jakiś czas temu MP2 bodajże żółty niski + naczepa Tp, na "złomie" opon .
No i Manik TGL mały z malunkami na pakach Więc coś jeździ.
Samochód: MAN TGX 18.440
Mam wrażenie że te Magnumki w tandemach są odkupione od czeskiej firmy Cross Speed. Biała kabina i niebieska plandeka. http://www.cross-speed.cz/en_vozovy.htm
Mam wrażenie że te Magnumki w tandemach są odkupione od czeskiej firmy Cross Speed. Biała kabina i niebieska plandeka. http://www.cross-speed.cz/en_vozovy.htm
Też obstawiam że z Czech, w końcu tam są zakochani w Schwarzmueller-ach.
_________________ Wysłano z budki telefonicznej...
Non stop spotykam ich pod hutą szkła w Orzeszu. Naczepy z trans Południa, ale samochody białe. Teraz nie wiem, czy to jakaś firma sobie odkupiła naczepy, czy hutę obsługuje Trans Południe?
Raczej ktoś naczepy odkupił a może to jakiś podwykonawca. No chyba że prócz tych Magnumek od Czechów kupili jeszcze jakieś białe konie.
Wcześniej chyba jedynym białym autem w barwach TP był Actros pod cysterną którym przywozili napęd na bazę. Ewentualnie pojedyncze auta testowe ale z żadnym się nie spotkałem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 31 gości