1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Witam! Mały aktual bo trochę się pozmieniało
Założyliśmy trochę lampek diodowych i pomalowaliśmy felgi na pędnej osi
Mam nadzieję, że będzie się Wam podobało
Czekam na komentarze.
Takich 5 sztuk założyliśmy do góry:
7 sztuk na maskę:
A tutaj wieczorem : I tył naczepy: co prawda przy naczepie już trochę czasu świecą ale jeszcze ich nie pokazywałem
Pozro ;D
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Wszystko jest ładnie wykonane tylko uważajcie i nie róbcie choinki jak niektórzy co nie potrafią się zatrzymać,wszystko z umiarem i gustownie a będzie miodzio
Chcemy jeszcze założyć z tyłu za kabiną na spoilery czerownych trochę lampek no i to by było na tyle z zewnątrz, później weźmiemy się za środek. Przyjdzie chyba jakaś okleina kokpitu, firanki itp.
Pozdro i dzięki za komentarze.
Bardzo ładnie zrobione Volvo , troszkę się przy tym namęczyliście.Powiedz mi czy te all lampki podłączaliście bezpośrednio pod instalację , czy inaczej?Fajnie wyglądają te "światłowody" (poprawi mnie ktoś jak źle napisałem) te podłużne lampki.Co Wam plandekę wybrzuszyło na ostatnim zdjęciu?
Pozdrawiam i Życzę Wesołych Świąt.
_________________ "Nie zazdrość nigdy synu mi,
Nie zazdrość tego chleba.
Nikt nie otworzy Tobie drzwi,
To nie są drzwi do nieba..."
To tak lampki wszystkie oprócz tych na lusterkach są podłączone po instalacje, pod "postój", natomiast te na lusterkach są podłączone pod podgrzewanie lusterek ale chyba będzie to przerobione, że będą wszystkie razem paliły. trucker21500 jak chcesz dokładniej wiedzieć jak jest to podłaczone to napisz na PW albo na GG
Klamra albo hak od pasa tak wybrzuszyło plandekę.
Dzięki wszystkim za komentarze
Pozdro.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 44 gości