Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Ze dwa dni temu mijałem się na Dk8 Warszawa - Piotrków z Kasią, ale chyba miała radio ściszone
Dużo bigosów widać pod koniec tygodnia na DK1 Piotrków - Częstochowa
_________________ DAS IS DER UBERFALL!!!! Jestem w kółku różańcowym WC, dbam o ojczysty język polski.
Takich jak Ty kolego jest więcej. Firma ta jest na liście dłużników Transa, kto wie jak wygląda proces wpisania na tą liste na pewno wyobraża sobie jak długie są te należności.
Faktycznie , przed chwilą wpsiałem w wyszukiwarce na forum transa "RYFTRANS" i pojawiają się opinie że są problemy z płatnościami. Ostatnio zaczęli wchodzi na firmę w której się zawsze ładujemy
Takich jak Ty kolego jest więcej. Firma ta jest na liście dłużników Transa, kto wie jak wygląda proces wpisania na tą liste na pewno wyobraża sobie jak długie są te należności.
Kolejna mnoga firma co zaczyna w ch*ja robić, jak zwykle, kryzys, powódź,..... pieniędzy jak nie było tak nie ma
Kolejna mnoga firma co zaczyna w ch*ja robić, jak zwykle, kryzys, powódź,..... pieniędzy jak nie było tak nie ma
Wiesz Korni bo to wypowiadają się źle na temat firmy wszyscy Ci którzy nie mieli żadnego kontaktu z tą firmą, poza głupotami na CB usłyszanymi albo gdzieś w kuluarach plotkarzy. No ale przecież zaraz zaczną się bronić, że kolega, wuja, ojca ich kolegi tam pracował i wszystko im opowiedział...czasem wkurza mnie już czytanie wszystkich tych bzdur co wypisują niektórzy, ale czasem jest to nawet zabawne..
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 16 gości