Cytuj:
Na ścianie budynku jest taka biała kreska, widać ją dość mocno. Jeśli będziesz na jej wysokości to dobrze stoisz.
Pozdrawiam!
Dokładnie tak kolego, dodam też dla innych, że po prawej stronie jest uszkodzone ogrodzenie, które bodajże miało wypadek z drzewem, jeśli się jest na równi ramieniem z tym uszkodzonym fragmentem to dyptamy hamulec
.
Jeśli chodzi o podpowiedź że strony grupy, nie ma co liczyć..tam każdy się boi, choć nie ma czego.
Cytuj:
A nie lepiej wsiadając do auta przed zadaniem znaleźć taki punkt na aucie który nakłada się na linie końcowa. Nie wiem jak to jest u was ale ja jak zdawałem to przed zadaniem auto było ustawione w luku tak jak powinno być. Wsiadasz patrzysz w lusterko jaki punkt nakłada się na linie i jazda
Na moim egzaminie, każdy miał podjechać autem na miejsce gdzie stał egzaminator..więc nie bardzo było po tym jak się wsiadło wzorować.Ja np wyczaiłem jedno miejsce gdzie na łuku miało napis "CE", lecz nie było go widać, bo nie było tego bocznego lusterka nad szybą pasażera. Także najpewniej liczyć na lusterka..no ewentualnie lekko się wychylić.