1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
witam dawno nie bylem na stronce bo brak czasu ale widac zibi ze nic nowego nie ma najstarsze magnum jak stalo tak stoi???? dzis kolo 12 widzialem te dwa mlodsze w legncy na auchanie jak sie laly paliwkiem. powiedz no to teraz zaganice robicie oboma pozdrawiam i do zobaczenia na szlaku
witam dawno nie bylem na stronce bo brak czasu ale widac zibi ze nic nowego nie ma najstarsze magnum jak stalo tak stoi???? dzis kolo 12 widzialem te dwa mlodsze w legncy na auchanie jak sie laly paliwkiem. powiedz no to teraz zaganice robicie oboma pozdrawiam i do zobaczenia na szlaku
Samochód: Opel Insignia ST
Cytuj:
pisać dalej się nie nauczyłeś
kolego o co ci chodzi bo po zdjeciu z profilu to widze ze milosnik aut ciezarowych to jestes po calosci
Chodzi o to, że piszesz posty niedbale, bez wielkiej litery na początku zdania i bez znaków interpunkcyjnych, więc postów nie da się czytać. Co do profilu... Słyszałeś o takim słowie jak "ironia"?
Samochód: Renault Magnum
Witam
Kolej na zdjęcia zbiornika i ramy. Rama ma już parę lat od ostatniego malowania i gdzie nie gdzie zaczęła pokazywać się rdza. Korzystając z tego, że zbiornik był ściągnięty postanowiliśmy wyczyścić ramę i pomalować ją póki był dobry dostęp.
Zbiornik również jest już na swoim miejscu. Pozostaje tylko go podłączyć.
Z prac, które jeszcze zostały do zrobienia to pomalowanie międzyosiówek i może korzystając z okazji założenie obrysówek, bo jak niektórzy wiedzą w AE na międzyosiówkach jest założone po 3 obrysy, a chcemy dać po 5 tak jak jest to zrobione w Red Lady.
Wczoraj jeszcze musieliśmy ściągać koła w nowej Reni, bo posypało się łożysko w piaście. Przy okazji zmieniliśmy tarcze i klocki.
Cytuj:
Sorry za odkop ale wielka szkoda że temat ucichł chciałbym się dowiedzieć co teraz dzieje się z Renatkami
Auta cały czas jeżdżą. AE jest już prawie gotowa. Zostało jeszcze przygotować międzyosiówki do malowania, pomalować je i zamontować. Tato nową Renatką poleciał do Francji. Wczoraj z nim rozmawiałem to mówił, że dzisiaj dojedzie na miejsce, i że wczoraj na parkingu jakiś Francuz z niebieskiej Scanii zrobił całą sesje Renatce i na koniec jeszcze nagrał film jak wyjeżdżał z parkingu. Teraz pozostaje szukać mi tych zdjęć na necie.
Temat ucichł ponieważ mam dużo obowiązków na głowie i nie mam czasu porobić fotek i coś napisać w temacie, ale postaram się to zmienić.
Cześć dzisiaj w Inowrocławiu na wjeździe zauważyłem "Madzie" identyczną do "Born tu bi łajd" była spięta z naczepą do przewozu asfaltu Atlas. Była to może wasza "Madzia" ?
_________________ Mało piszę, dużo czytam. B-6.02.2012C-11.12.2012KWP-14.12.2015C+E-3.02.2016
Cytuj:
Magnumka przy 105-tce troszeczkę skurczona wygląda
Heh no nie da się ukryć.
U nas praca powoli idzie to przodu, ale tato, z dziadkiem nie wyrabiają sami, żeby jeździć i składać AE, a ja niestety choruje. Z nowych informacji jeszcze jest taka, że zamówiliśmy okrągłe lampy do wstecznego i mgielnego, bo teraz są takie prostokątne i do du*y to wygląda.
takie są teraz, a nowe pokażę jak będą już zamontowane.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 7 gości