dzialalo bedzie glownie w miescie ( warszawa i bliskie okolice )
radio z tego co wiem to nei najgorsze?
ale antena wiadomo tania, podroba presidenta ale tania bo 60zl wiec moze wsrto zaryzykwoac i w razie co kupic presidenta? chce ogolnie krótka antene zeby wioski nei bylo
daje ten zestaw rade? kupilbym w sklepie i tam zalozyliby mi. ile takie zalozenie i dostrojenie czy cos tam moze kosztowac?
Ten Midland może być, ma rf gaina to do miasta się nada. Jak masz jeździć głównie po mieście to kup w miarę krótkiego bata, bo im dłuższy tym większe zakłócenia będą, a jeżeli więcej będzie trasy po obrzeżach to może coś dłuższego? Poszukaj może jakiejś anteny sirio, albo alana. Wszystko zależy od potrzeb. Szczerze mówiąc, jak jeżdżę po centrum Katowic, to najczęściej wyłączam radio z powodu zakłóceń i tego, że w centrum miasta radyjko nie jest potrzebne:)
GG: 7700645
Cytuj:
zeby wioski nei bylo
Wiocha to kupowanie podróbek.
Nie powiem Ci na ile dobra jakościowo jest ta antena bo nawet nie kojarzę tego wynalazku, ale ze startu odradzam i polecam kupić raz a dobrze. Kupisz zwykłą ML'kę i będziesz happy.
GG: 6330420
Samochód: CLK Black Series
Cytuj:
Cytuj:
zeby wioski nei bylo
Wiocha to kupowanie podróbek.
Nie powiem Ci na ile dobra jakościowo jest ta antena bo nawet nie kojarzę tego wynalazku, ale ze startu odradzam i polecam kupić raz a dobrze. Kupisz zwykłą ML'kę i będziesz happy.
W markiecie za 129 kupisz ML145 Siro (Electro World dzisiaj widziane więc wiem co mówię),
_________________ Cichanos und Gibon Internationale Spedition u. Logistik GmbH & Co. KG, Hamburg (D) member.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 2 gości