Witam
Za w nastepnym tygodniu bede odbieral swoje prawo jazdy na kategorie C. Zaczynam kurs na kw przyspieszona i mam pytanie bo słyszalem ze po zdaniu kw ponownie trzeba wymienic prawo jazdy (cos tam znowu wbijaja?)
Tak. Kolejna wymiana prawa jazdy. Niestety niewiele osób wie, że do zdania egzaminu K.W. nie trzeba mieć prawa jazdy, tyko wystarczy zaświadczenie z WORD-u, że zdałeś egzamin. Oszczędzasz 80 zł w ten sposób.
Hmm ale ok jak zdalem egzamin na C to moje papiery sami wysylaja z wordu do WK zeby wyrobili mi prawo jazdy tak, wiec ja na to nie mam chyba zadnego wplywu.Wiec nawet jak bym teraz nie odebral swojego prawa jazdy to chyba i tak nic by to nie dalo bo po zdaniu kw i tak jeszcze raz trzeba wyrobic drugi dokument (nie wiem wbijaja do prawa jazdy jakas informacje o kw czy jak)?
Samochód: T4
zapytaj sie gdzie dokładnie Twój word wysyła dokumenty, w Szczecinie wysyła do urzędu miejskiego, pojechałem do urzędu, zostawiłem w odpowiednim pokoju co zajmuje sie prawkami dane mojej osoby z tel. i jak wszystko przyszło z wordu po zdanym E+C, pani zadzwoniła że już są, więc podjechałem i dołozyłem papiery z KW załatwiając wszystko za 1razem
Trzeba podejść do okienka w WORDzie i wypisać taki papierek o wstrzymanie dokumentów.
Ponadto, obecnie idzie robić E i KW jednocześnie..w chwili obecnej problem może być tylko kasa.
Powstrzymac to juz niestety nic nie moge bo gora za dwa dni mam sie zglosic po odbior prawka.
Własnie bede robil kurs na E +kw w miare jednoczesnie zeby nastepnym razem po zdanym E wymienic prawko razem juz ze zdanym kw.
Czyli jak zdam juz egzamin na E to musze zglosci w wordzie zeby wstrzymali mi wysylanie dokumentow? Wiem ze prawko wydaja mi w urzedzie starostwa.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 13 gości