Witam wszystkich MANiaków.Jestem od niedawna posiadaczem mana tgs 26.360 z tego roku i mam pytanie odnośnie komputera w aucie.Czy to prawda że jeżeli nastąpi ubytek paliwa ze zbiornika lub uszkodzi się przewód paliwowy to komputer zatrzyma silnik i wtedy tylko autoryzowany serwis może go odblokować?Jeszcze jedno,czy w trakcie przełączania z niskiej na wysoką skrzynie trzeba to robić tylko na biegu jałowym czy można to robić na innym biegu.Dzięki i pozdrawiam
W razie naglego ubytku paliwa z baku, grom z nieba (nawet w pogodny dzien) wali w stojącego najbliżej wlewu paliwa posiadacza prawka C+E (ewentualnie w rudego).
Co do przelaczania wysoka - niska to nie wiem. Ja jestem kiero co jezdzi tylko automatami.
To nie prawda!
Ja spuszczałem z takiego przez ponad rok.
Notorycznie jakieś 50l na tydzień i to na raz,miałem szefa cepa co nie umiał liczyć i doiłem go jak chciałem.
Powodzenia,życzę Ci również szefa cepa
_________________ lepiej mieć brzuch od piwa,niż garb od roboty
To nie prawda!
Ja spuszczałem z takiego przez ponad rok.
Notorycznie jakieś 50l na tydzień i to na raz,miałem szefa cepa co nie umiał liczyć i doiłem go jak chciałem.
Powodzenia,życzę Ci również szefa cepa
padłem
_________________ Nie rabotajesz, to i nie kuszajesz:)
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 13 gości