Cytuj:
nie wiem jak jest w ITS radom, ale u mnie podobnie mozna dogadac sie z komunikacja publiczna w krakowie czyli MPK. tyle ze prawko D juz raczej trzeba miec. oni placa za kwalifikacje, po czym cyrograf na 2-3 lata stalej pracy u nich. to jest dobre dla kogos kto sie nastawial na autobusy miejskie a ciezko z kasa. ja ci radze jednak zorientowac sie, co w przypadku gdybys chcial zerwac umowe wczesniej - roznie moze byc. mozliwe ze kaza ci wtedy oddac cala kase, ktora w ciebie zainwestowali, niewazne ile juz odrobiles. jak to mowia - poki jest dobrze, to jest dobrze - gorzej jak sie cos z*ebie. aha no i zorientuj sie na jakich warunkach odbywa sie splacanie tej kwoty za prawko i kw. ja slyszalem, ze gdzies nie wyplacaja ci premii albo potracaja jakas stala kwote z kazdej wyplaty. wiadomo ze nikt ci takiej kasy za darmo nie da, oni musza to jakos uzyskac z powrotem. zorientuj sie naprawde dokladnie we wszystkim, bo cyrograf na 3 lata za taki dlug to powazna sprawa. powodzonka
Doskonale zdaję sobie z tego Sprawe,tym Bardziej że pan Michalczewski nie ma cudownej opinii ale widze ze sporo mlodych łepków tak jeżdzi. Najbardziej chodzi mi o to żeby zrobic Prawko i miec okładki w ręku.Jak odrobię prawko,Mogę szukac czegos innego.Co prawda na autobusie nie ma pienedzy jak na Cięzarówce ale pracy nie brakuje,przynajmniej w Radomiu