Siemka, dziś z niewiadomych przyczyn szlag trafił moje dotychczasowe radyjko
Postanowiłem, że nie będę szalał, chcę kupić radyjko do ciężarówki za ok 80-100zł.
Jedynie wymaganie jest takie, aby ładnie odbierało, i podświetlanie włączało się po uruchomieniu radyjka, i dobrze by było gdyby miało też RDS Muszę jeszcze kupić do niego szufladę bo nie mam
GG: 0
Samochód: Opel Senator 3.0i 24V
Cytuj:
Cytuj:
wygląda nie najgorzej.
na oko to chłop w szpitalu umarł.
Jak za taką kasę! Przecie wiadomo że z takim budżetem niema co oczekiwać rozbudowanych stacji multimedialnych.Jak jesteś taki debeściak to wyszukaj coś extra za taki hajs.
GG: 7700645
Zamiast za ponad stówę kupować nowy chiński chłam wolę kupić 20-letniego kaseciaka dobrej firmy.
Niedawno kupiłem sobie Beckera BE-3100, za stówkę. Krótko mówiąc... Świetne radio.
Teraz za śmieszne 60zł wziąłem sobie GRUNDIGa 3904 (prawie jak 3905 albo sound5000 mercedesa). Kupiłem go raczej z sentymentu, ale będzie jeździć w jednym, niewymagającym aucie.
Jakbyś chciał radio Beckera, to nie wiem czy nie trzeba będzie kombinować z montażem, bo wbrew pozorom są one niezauważalnie większe, co za tym idzie nie dostaniesz do nich kieszeni. W Mercedesach jest już "przygotowane" miejsce dla nich, bez dodatkowej kieszonki.
P.S. Może i te Soniaki nie są złe. Na pewno lepsze od "super hiper nówki za stówę". Jedyne co, to dla mnie radio musi mieć gałkę VOL... Ale to nie dla mnie, więc niech autor przemyśli sam co chce kupić.
Jak za taką kasę! Przecie wiadomo że z takim budżetem niema co oczekiwać rozbudowanych stacji multimedialnych.Jak jesteś taki debeściak to wyszukaj coś extra za taki hajs.
a napisał gdzieś ze ma być to superzajebista kolorowa dyskoteka? jak jesteś taki debeściak to przyhamuj troszkę,ślisko jest
Tanio Becker model wyższy od mojego (zaprogramowane stacje przełączasz prawą gałą): http://allegro.pl/orginalne-radio-merce ... 79409.html
Nawet gościu był hojny i masz kostkę gratis. Chociaż ja nie lubię gotowców, lepiej sobie kupić oddzielnie konektory i zrobić bez żadnych połączeń... ale Ty masz instalację więc nie ważne.
No i dalej nie chce mi się szukać. Rozejrzyj się a coś sobie znajdziesz.
Podłączę się pod temat. Ktoś może polecić jakiś radioodtwarzacz z dobrym tunerem radiowym i "długimi"? To jest jedyne wymaganie. Nie potrzebuję znaczka Pioneer, 50 kolorów panela i innych pierdół.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 8 gości