1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
W firmie zaszły pewne zmiany. Naczepa która była za Dafem czerwonym została sprzedana za dobre pieniądze. Nie spodziewaliśmy się, że na drugi dzień zadzwonią kupcy i chcą brać od razu Dwa Dafy. Kusząca propozycja, bo kupcy dają bardzo dobrą cenę.
Ojciec wybiera się do dyrektora banku
GG: 9542791
Samochód: A raczej jego brak...
Cytuj:
W firmie zaszły pewne zmiany. Naczepa która była za Dafem czerwonym została sprzedana za dobre pieniądze. Nie spodziewaliśmy się, że na drugi dzień zadzwonią kupcy i chcą brać od razu Dwa Dafy. Kusząca propozycja, bo kupcy dają bardzo dobrą cenę.
Ojciec wybiera się do dyrektora banku
Mam pytanko kolego co do dalekosięgów na blendzie. Jakie masz mocowanie bo chce tak samo zamontować (tak jak Ty w czerwonym masz) tylko, że w roburze. Najlepiej by mi pomogło zdjęcie mocowania. Dzięki i szerokości.
_________________ Or trucking, or die...
Like a drifter I was born to walk alone...
B - 4.11.2010r
C - 24.02.2012r
Mam pytanko kolego co do dalekosięgów na blendzie. Jakie masz mocowanie bo chce tak samo zamontować (tak jak Ty w czerwonym masz) tylko, że w roburze. Najlepiej by mi pomogło zdjęcie mocowania. Dzięki i szerokości.
Ten bydlak to dziadostwo jak dalej nie idzie. Kierowca co nim jeździ to sobie chwali maszynę, ale ja tylko 2 razy nim się przejechałem i podobno ciurkiem ze mnie leciało. W zakręt wchodzisz to się wszystko kładzie, ale z ładunkiem to 5+
Następne auto w firmie będzie to Daf. Już ja się oto postaram
Ja myślę, że przekładka niema nic do tego. W środku przyciski działają, komputer też to chyba jest wszystko dobrze. Chodzi mi o jazdę. Może dlatego się przechyla ta kabina na boki, bo jest xl.
Nie podchodzi mi Volvo wolę już Dafa
Kierowca który jeździ Volvem to je sobie zachwala.
Może dlatego że kabina Twojego Dafa jest na sprężynach zawieszona a Volvo na poduszkach... i już inaczej się czujesz. Podejrzewam że zrobiłbyś kilka kursów i nie wysiadł z Volva...
_________________ ...::: VOLVO :::...
PL, CZ, SK, UA, D, F, LT, H, RO, SLO, I, RSM, A
a dożucacie coś kasy kierowcom za landy?? To jest niesamowita męczarnia jeździć landówkami...
_________________ ...Moscow Express...
.:Brudna kabina, biała naczepa chłodnia i kierunek Rosja Wschodnia:.
.:Najważniejsze Żeby Jechać I Czuć Uciekające Spod Kół Kilometry:.
.:Rozpoczyna Się Olimpijką, Poprzez Ural, Bajkał Kończąc Na Wladyvostoku:.
_________________ ...Moscow Express...
.:Brudna kabina, biała naczepa chłodnia i kierunek Rosja Wschodnia:.
.:Najważniejsze Żeby Jechać I Czuć Uciekające Spod Kół Kilometry:.
.:Rozpoczyna Się Olimpijką, Poprzez Ural, Bajkał Kończąc Na Wladyvostoku:.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 22 gości