No to skoro mangi też się wliczają to jak tylko wrócę z pracy do domu to dodam kilka...
Dobra dawaj ty pierwszy zobaczymy jak zareagują.Jak kiedyś założyłem temat o mangach to wywalili mi go do kosza bo to nie jest modelarstwo ale może to przejść bo przecież to jest rysunek
Tak naprawdę nic tu nie jest twoje . Części wziąłeś z tzw Blanco z holenderskich stron i poskładałeś je do kupy. Co do pierwszego rysunku to za dużo lampek za mało cieni.
_________________ The real King of the Road is the driver! No matter what he's driving...
Tak naprawdę nic tu nie jest twoje . Części wziąłeś z tzw Blanco z holenderskich stron i poskładałeś je do kupy. Co do pierwszego rysunku to za dużo lampek za mało cieni.
Po 1: Blanco to są "bazy" czyli ogólnodostępne szkice które można kopiować bez creditsów. I tu nie mówię że baza jest moja bo moja nie jest. Ja dałem tylko cienie, akcesoria, wnętrze, dodałem ośkę ale to właśnie nazywa się manga trucks.
Po 2: Akcesoria są własnej roboty.
Po 3: Skoro mówisz że za mało cieni to pokaż swoje albo zrób więcej cieni na moim rysunku. Zobaczymy czy potrafisz tylko mówić czy coś robić.
no, no trucker16 ładne rysuneczki, tylko pamiętaj o szpilkach do felg, jest ich 10, a nie 12
a to moja świeża manga MAN F2000
i inne sprzed roku
A tu już zapożyczone, wiadomo skąd , ale i tak po wielu czasochłonnych poprawkach kabiny, cieni i spojlerów (głównie tgx)... no i tjunink wg mojego projektu:
Również proszę o opinie
Ostatnio zmieniony 08 lut 2011, 21:22 przez tomekkomar, łącznie zmieniany 1 raz.
HAHAHAAAAA... To manga ze starego forum V8POWER.NL!!!
Dlaczego starego forum? Forum v8power.nl nadal istnieje i ma się dobrze.
No tak. Istnieje i ma się bardzo dobrze ale samo forum jest przeniesione na inny serwer i tam już nie ma tematu z rysunkami bo na starym forum zaczęły się spamy.
Cytuj:
To nie jest kradzione po pierwsze po drugie v8forum jesli chodzi o rysunki juz dawno nie istnieje
Skoro tak to weź mój rysunek i zrób na nim takie pixele pojedyncze jakie są na "Twoim" TGXie to mooooże Ci uwierzę...
Takie pixele można zrobić poprzez zapisanie takiego rysunku w formacie .jpeg, wtedy wszystko szlag trafia, więc wszystko możliwe, że to jego i zrobił to ze względów do not copy
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 19 gości