Skoro tak to weź mój rysunek i zrób na nim takie pixele pojedyncze jakie są na "Twoim" TGXie to mooooże Ci uwierzę...
Po 1 te pixele to format GIF (sprawdź sobie) po 2 są 4 fora Holenderskie poświęcone rysunkom 3 oficjalne i w tym 1 ukryte aby, się tam trzeba było się wykazać na v8 power kiedy jeszcze istniał tam temat rysunków. Linków to tych 3ech forum nie podam po jestem tam jedynym Polakiem. Więc jak jak się zleci 15stu to wiadomo kto sypie. Trzeba po prostu popracować nad rysunkami. Żebyście mogli podpatrzeć i czegoś się nauczyć :
Skoro tak to weź mój rysunek i zrób na nim takie pixele pojedyncze jakie są na "Twoim" TGXie to mooooże Ci uwierzę...
Po 1 te pixele to format GIF (sprawdź sobie) po 2 są 4 fora Holenderskie poświęcone rysunkom 3 oficjalne i w tym 1 ukryte aby, się tam trzeba było się wykazać na v8 power kiedy jeszcze istniał tam temat rysunków. Linków to tych 3ech forum nie podam po jestem tam jedynym Polakiem. Więc jak jak się zleci 15stu to wiadomo kto sypie. Trzeba po prostu popracować nad rysunkami. Żebyście mogli podpatrzeć i czegoś się nauczyć :
Spoko możesz zapisywać w png na każdym forum jakie znajdziesz , ale jeśli coś ci wezmą bez pozwolenia to wtedy każdy ci doradzi abyś zapisywał w innym formacie. Pisanie "dont copy" już nie działa .
_________________ The real King of the Road is the driver! No matter what he's driving...
Więc skoro jest wszystko wyjaśnione to dodaje następną ewolucje Skakanki. Aczkolwiek myślę nad zmianą koloru dołu na taki jak kabiny. Co o tym sądzicie?
Reszta jutro będzie dodana bo dziś już mykam spać.
Musisz szukać w necie. Jak chcesz to u wujka szukasz hasła blueprint i masz samochody tylko bierzesz gumkę i ścierasz to co nie potrzebne. Albo szukaj na stronach co podali wcześniej.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 3 gości