GG: 1486726
Samochód: Renault Magnum 440
Cześć!
Po feriach 2011 przyszedł czas zaprezentowania nowego filmu z trasy do France/Spain, dokładniej Nimes (F) - rozładunek oraz Macanet de la Selva (E) - załadunek. Z filmem trudziłem się trochę czasu ale jednak doszło to do skutku. Starałem się powiązać wszystkie te ułamki filmów w jedną całość, która będzie pasowała do muzyki. Nie było to łatwe, ponieważ sony vegas zaczął mi wariować, a renderowanie nie odnosiło sukcesu.
Samochód: MAN TGA 26.480 5 STAR BOOGIE
Tak się zastanawiam poco niektórzy mają otwarty laptop podczas jazdy, jak jest laptop wyłączony żeby się pokazać że się ma laptopa czy w jakimś sensie się dowartościować i pokazać innym że jest się lepszym bo mam laptopa który zasłania widok przez szybę podczas jazdy .
Laptop otwarty na postoju to OK
O łapaczach snów nie wspomnę tylko siedlisko kurzu oczywiście rzecz gustu jednemu się podoba drugiemu nie
GG: 1486726
Samochód: Renault Magnum 440
MAN - co do łapaczów snów to się nie zgodze. Nie jest to "siedlisko kurzu", wiszą tam on już od kilku miesięcy i nie są zakurzone.
Laptop otwarty zawsze mamy wtedy gdy włączona jest auto mapa... Nie jest to dowartościowanie samego siebie. Ten urywek z laptopem był nagrywany za Gironą podczas zjazdu na załadunek...
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 0 gości