Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
No firma rozwija sie w zawrotnym tempie.Naprawde sa rozpoznawalni w europie zreszta obecny tabor i wyposazenie truckow godne podziwu:) no jak ostatnio pauzowalem na A2 na Gutersloh i kolega pokazal mi w swoim TGXie Punch Telematix to szczena opadla
Bardzo ciekawe miejsce. Od skrzyżowania z Al. Solidarności ul. Okopowa rozwidla się. Są znaki informujące, jednak słabo widoczne jak na takie spore i jedno z najciaśniejszych skrzyżowań w Warszawie.
BTW: Niewiele jemu brakowało a dojechałby do kolejnych krzyżówek
_________________ Cichanos und Gibon Internationale Spedition u. Logistik GmbH & Co. KG, Hamburg (D) member.
Z tego co widzę to obsługują też Bosmana w Szczecinie - pewnie z pustymi puszkami przyjeżdżają.
Orientujesz się od jak dawna może?
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Samochód: Renault Premium / Range T
Po włączeniu strony internetowej wyskakuje ogłoszenie, że w związku z poszerzaniem floty, firma zatrudni kierowców w transporcie międzynarodowym.
Wymagają:
- karte kierowcy
- doświadczenie
- zaświadczenie o niekaralności
- zaangażowania i umiejętności ekonomicznej jazdy
GG: 0
Samochód: MAN
Witam
Ponieważ musiałem zrobić kurs-35 h oraz nowe psychotesty + wymiana prawo jazdy, zmieniłem firmę i od 27.09.11 zatrudniłem się u nich. Dostałem MAN-a TGL 8.250 rocznego. Teraz pauzuję w Belgii. Czas pokaże jak mi się tu będzie jeździć.
Jak na te pierwsze dni jest OK. Postaram się wrzucić dzisiaj fotkę mojego zestawu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 25 gości