Witam ponownie. Zaprezentuję moje nowe mangi. Jest to współpraca razem z Tomkiem (tomekkomar) ,gdyż razem pracujemy przy nich. Myślę, że spodoba się komuś.
A tu taka specjalna manga. Animacja.
Obiecuję na kolejne nowe projekty.
Pozdrawiam Sebek
Zamykam temat na 24h, posprzątam tutaj, bo jak widzę inni moderatorzy nie potrafią tego po ludzku załatwić. Gdy temat zostanie otwarty, każdy post wracający do tej bezsensownej dyskusji będzie kasowany wraz z odpowiednią nagrodą dla autora. Macie PW od prywatnych waśni.
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Otwierasz Painta. Wybierasz kolor i zaczynasz tworzyc. Jak chcesz to bierz moje rysunki i kombinuj. Tylko jak bedziesz na forum je pokazywal to zaznacz ze nie sa Twojego autorstwa.
Samochód: Man TGA XXL 18.430,Peugot Boxer 2.2
Cytuj:
Witam ponownie. Zaprezentuję moje nowe mangi. Jest to współpraca razem z Tomkiem (tomekkomar) ,gdyż razem pracujemy przy nich. Myślę, że spodoba się komuś.
Pozdrawiam Sebek
Jeśli to nie tajemnica to mógł byś powiedzieć jak robisz ten mrok .
_________________ Pilnie sprzedam zbiornik 250l aluminiowy seryjny od mana .
Zainteresowanych proszę o kontakt pw w celu dogadania się.
Pozdrawiam Sebek
Jeśli to nie tajemnica to mógł byś powiedzieć jak robisz ten mrok .
Klima nie musi być na środku. Widziałem nie raz tak montowaną klimę. Rama hakowca nie powinna się kończyć razem z ramą ponieważ kontener mógłby o nią zahaczyć.
Samochód: Opel Insignia ST
To popatrz na zdjęcia hakowców z mojego podpisu. Rama hakowca kończy się razem z ramą samochodu, kontener nigdy nie uderzył o ramę samochodu, ponieważ ta znajduje się pod ramieniem hakowym.
Samochód: Opel Insignia ST
Cytuj:
U mnie pod domem zawsze parkują tiry i pewien hakowiec. I tę zabudowę zrobiłem na wzór tamtej. Wychodzi poza ramę ewidentnie.
Jeśli wychodzi, to nie aż tyle za ramę samochodu. Gdyby było tak, jak na Twoich rysunkach, to rama pękłaby od ciężaru wciąganego kontenera w ciągu paru godzin .
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 0 gości