Patryk, niemasz racji , ta scania v8 jest na tzw pustym wydechu , kazde autko nawet nowe na pustym sadzi dymkiem jak mu przycisniesz.
Ps. nawet jesli troszke za dużo kopci, niema sie co dziwic , ta scania ma ponad 1500000 km. .Auto ma 9lat Z tego co mi mówił właściciel Hawka , autko sprawuje sie dobrze
o kurka , ja z kolegą czailismy sie na niego wlasnie we wtorek popoludniu, i kurcze, chyba jak jechalem po kumpla to przejechał heh, ja mam przyjemnośc oglądać go i słuchać pięknej melodi v8 na pustym co poniedzialek
GG: 1
Samochód: MB Atego
Dość często spotykana w Szumowie na Orlenie, na tym błocie i płytach po prawej od stacji, to chyba tez jako parking do stacji się zalicza. Pierwszy widok, dosyć ciekawy bo auto, które dotychczas widywane tylko w internecie można ujrzeć na żywo i to w swoich stronach, potem już normalka, kolega raz wracając z Okęcia i widząc Hawka również w Szumowie, wstąpił tam, porozmawiał z kierowcą, nakręcił filmik jak chodzi wydech, mówił, że kierowca w porządku człowiek.
Red Hawk lata z żywcem do siebie do włoch.Robi regularną trase Italia-Polska,można powiedzieć że kierowca jezdzi jak w zegarku.Tzn można go spotkać w danych rejonach polski , w tym samym dniu, o tym samym czasie.
Potwierdzam, zawsze w nocy z Niedzieli na Poniedziałek jedzie DK 81 w stronę "przejścia granicznego" w Cieszynie, poznaję go po charakterystycznym "bulgocie" silnika owej Scanii
_________________ Powyższy post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podania przyczyny.
Potwierdzam, zawsze w nocy z Niedzieli na Poniedziałek jedzie DK 81 w stronę "przejścia granicznego" w Cieszynie, poznaję go po charakterystycznym "bulgocie" silnika owej Scanii
A nie na odwrót kolego, nie jedzie "w Polskę" ? Bo Ja z kolegą co poniedziałek (w godzinach wieczornych) widuję Hawka w okolicach Stobiecka Szl. (DK1).
A nie na odwrót kolego, nie jedzie "w Polskę" ? Bo Ja z kolegą co poniedziałek (w godzinach wieczornych) widuję Hawka w okolicach Stobiecka Szl. (DK1).
Nie mogę się mylic,bo widziałem na własne oczy( nie pytajcie co robiłem wnacy przy drodze Krajowej...)
_________________ Powyższy post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podania przyczyny.
Kolego Karakan ja z czyziem widujemy go co poniedziaek w godzinach pomiedzy 17-19 w stobiecku szlacheckim dk1, to jakim cudem moze leciec z niedzieli na poniedzialek na Cieszyn???
Kilka razy tą Scanię spotkałem na Cieszynie. Co do wcześniejszych wypowiedzi to się w 100% zgadzam. Kierowca to człowiek miły i pozytywnie zakręcony , miłośnik ciężarówek i jazdy. Pozdrawiam Wilk 09 .
_________________ Bo życie człowieka to ciągła droga. Wilk 09 .
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 9 gości