Zdjęcie troche beznadziejne, cos pokreciłem jak wstawialem, a wstawiłem bo w sumie pierwszy raz coś takiego widze i też się na forum niespotkałem z czymś podobnym. Ale masz rację jest okaleczona ta Scania.
SCanie seri T to naprawde piekne samochody a gdy sie je widzi na trasie to naprawde odrazu pojawia sie usmiech na twarzy. Szkoda ze ich produkcja dobiegla konca
No ta pierwsz Scania torpedo to normalnie masakra strasznie ją okaleczyli, ale już natomiast kolejne zdjęci co dał Aurox są super a wszczególnie ta Czarna Scania mi się bardzo podoba.
Przyjżyj się pozostałym a zobaczysz to samo Tutaj przedstawione są nowe modele T po liftingu, przeprowadzonym razem z wejściem modelu R. Zwróć dodatkowo uwagę na dolny zderzak i halogeny.
No bo racja Oski. Atrapa jest taka jak w eRce. Pozostałe mają z '"4"
Lol dopiero jak o tym powiedzieliście to to zauważyłem.Naprawde jest różnica ,ciekawe od czego to zależy...Ta Rkowata T (że tak powiem ) ma górną część antrapy z całości a w tych pozostałych T wyżej tak jak by z części
ehh... przy wyjsciu R-series (R580 itd.) zmienili scanie torpedo na scanie T-series (T580 itd.)... zmienilo sie wnetrze, spoiler na dachu jak w R-series itd... tylko qrcze w tej do ktorej powrocil oski jest wlasnie dziwna maska z ktora sie 1 raz spotkalem... nie wiem moze samorobka?
możliwe może została zaadaptowana z R'ki to chyba jest najbardziej prawdopodobne wyjaśnienie ktoś chciał sobie zrobić cuś wyjątkowego i wprawił sobie taką maskę... Moim zdaniem bardzo dobrze to wyszło i świetnie się prezentuje