Cytuj:
napisze tak...porownaj np jelcza do MB lub stara do MB...zeby nie dobijac polskiej marki przeszlosci to napisze ze byla to rozniac typu niebo a ziemia...
ja nie napisalem ze MB to jakis szrot czy cos...tylko w porownaniu do Volvo to jeszcze troszke brakuje...poczytaj porownania z gazet...to nie jest tylko moje subiektywne zdanie a wypowiedzi i fakty specow z tego zakresu...
Dobrze, że rozumiesz o czym piszemy. Dla mnie jest kpiną jak ktoś nazywa Dafa holenderskim Jelczem. Te słowa broń Boże nie są do Ciebie a do ludzi, którzy używają takich określeń a na tym forum jest ich trochę. To tak samo jak nazwać Ferrari czerwonym Fiatem. Gazety to gazety, często są opłacane przez firmy w celu wywyższenia modelu na tle konkurencji, podobnie działa blogerstwo oraz marketing szemrany. Skoro np. mamy opierać się na literaturze fachowej to w wielu testach długodystansowych, nie pojedynczym kursie a całym ich cyklem MB wygrywał, zarówno omawiając ekonomikę oraz rentowność. Tak więc gazety gazetom nie równe a testy długodystansowe to co innego.