1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Tak myślałem, żeby tak to pomalować ale raczej będzie w kolorze ramy. Rama będzie zielona, jak dobrze pójdzie to może uda się załatwić kołpaki na każde koło, też by się je prysnęło na zielono a co myślisz, że czerwone zaciski lepiej będą hamować? hehehe
Tak tak jest i on Dzięki za zdjęcie
Kangur jest na razie ściągnięty bo będzie malowany. Od przyszłego tygodnia Volvo będzie latało dalej z izotermą bo teraz jeździ z plandeką tą co wcześniej ciągnął.
GG: 6330420
Samochód: CLK Black Series
Widziany dzisiaj (13.08.2011r) o 7:35 w miejscowości Kąty na DK79. Leciał w stronę Góry Kalwarii. Nie miał lewego oczka
BTW Milicija jego nie czesała? Bo z tego co zauważyłem to się za nim wytoczyli z ukrycia?
_________________ Cichanos und Gibon Internationale Spedition u. Logistik GmbH & Co. KG, Hamburg (D) member.
Kangura raczej będzie jednolitego koloru, ale nadal są to tylko plany Borek zgadza się jechał tam a co do Milicjantów to mi jeszcze nic nie wiadomo, ale dzięki za info będę kierowce wkręcał Btw to miałem jechać z nim jako drugi drajwer ale nie pykło
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 17 gości