Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Powiem tak że co jakiś czas widuje te pojazdy na drogach na pewno wyróżniają się. Serce roście ,że są jeszcze takie firmy gdzie sprzęt jest zadbany i kierowcy nie narzekają w naszym pięknym kraju. Pozdrawiam Wilk 09 .
_________________ Bo życie człowieka to ciągła droga. Wilk 09 .
no całkiem niezłe to nowe volvo :mrgreen:scania też będzie ładnie wyglądać bez malowania. ciekawe ile aut wystawi rępinski na zlocie w opolu bo w bydgoszczy oglądając na youtube to chyba 4 VOLVA I 2 słynne DAFY.
pozdrawiam wszystkich na forum .
PS. a może ma ktoś zdjęcia nowych aut rępinskiego pozdrawiam
a może wiecie jak u nich wygląda praca na cementonaczepach??
dzwoniłem kilka dni temu do nich i kazali mi przesłać dokumenty tym bardziej że pracuje w tym rodzaju transportu...
chciałbym się dowiedzieć gdzie wożą cement lub popiół lotny, na ile wyruszają w trasy i przede wszystkim które ich autka ciągają cement
_________________ Człowiek na poziomie powinien trzymać się w pionie
witam wczoraj widzałem na DK7 koło Przejazdowa Volvo Dragon Age, Volvo Koi i Volvo Death Race i powiem ze jest na czym oko zawiesić. a takie pytanko czy już coś wiadomo czy pomalowali to nowe Volvo 500-setke bo gdzieś wyczytałem to ta Scania biała będzie malowana ale zimą dopiero
A ja widziałem w Wałbrzychu stare Volvo od nich, takie czerwone w pomarańczowe wzorki z kangurem. Z naczepą jakby od nich (taka jakby.. wysoka wywrotka).
Chyba, że to jakiś ex.
witam wczoraj widzałem na DK7 koło Przejazdowa Volvo Dragon Age, Volvo Koi i Volvo Death Race i powiem ze jest na czym oko zawiesić:
Dokładnie, te same autka przejechały wczoraj - ku mojemu ogromnemu zdziwieniu przez Suwałki, chociaż na stronie nic o trasach na wschód nie ma, wiecie może gdzie jechali?
A ja widziałem w Wałbrzychu stare Volvo od nich, takie czerwone w pomarańczowe wzorki z kangurem. Z naczepą jakby od nich (taka jakby.. wysoka wywrotka).
Chyba, że to jakiś ex.
Masz rację, super.
A tak na poważnie - bardziej spier*olić tego auta się nie dało. Z resztą spodziewałem się tego ...
Kwestia gustu, raczej nie ma aut spier*olonych tylko takie które ci sie spodobają lub nie.
Może sam zrób lepiej a dopiero potem rzucaj mięsem na to auto.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 28 gości