1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
W czwartek jedna z Waszych renat widziana we Wrocławiu mniej więcej koło 8 lub 9 rano.
Kierownik składu chyba starszy Pan, ale nie widziałem dokładnie.
Samochód: Renault Magnum
Witam, witam! Dawno się nie odzywałem i nie pokazywałem żadnych fotek. Dzisiaj postaram się troszkę opisać wszystko co działo się przez ten okres. Autka cały czas jeździły. Mówię jeździły, bo tydzień temu zwolnił się kierowca z Integrali, bo dostał lepszą robotę w D, tak więc aktualnie szukamy kierowcy na Integralkę. W międzyczasie mieliśmy też wymianę przedniej szyby w Integrali bo zaczęła pękać od dołu. Jest też jak już wspomniałem w odpowiedzi na posta Piotrka parę rzeczy do malowania w każdym z aut, ale wiadomo że auta pracują i to jest prędzej, czy później nieuniknione, że coś się stanie. Oto kilka fotek na przypomnienie jak autka wyglądają
Na początek najstarsza z rodzinki, czyli AE. Za niedługo stuknie jej 2 500 000 km .
Fotka w cysternie / wspomniane wcześniej różne uszkodzenia do malowania.
Teraz moja ulubienica czyli "Red Lady"
Kolejna Renia, czyli E-Tech
Do E-Techa doszły firanki / pomalowane mocowania kangurka i chlapacze przed MT
Jedna ze starszych Magnumek widziana dziś u mnie na wiosce, zapewne udawała się na przejście graniczne. Z samego rana, jakoś po 8 - do szkoły maszerowałem.
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
W sumie można, ale gdyby przejrzeć dowolny inny temat w garażu to właśnie w ten sposób informuje się o takich rzeczach.
No i masz +10 do respektu bo widziałeś auto z wagi ciężkiej.
Witam Kamilu ! Dzisiaj jadąc w ten okropny mróz skuterkiem do szkoły z daleka zauważyłem Renię...Podjechałem jak najbliżej i w ostatniej chwili zrobiłem zdjęcie(stąd też taka jakość)...
P.S Zdjęcie zrobione w granicach godziny 7:50,Skrzyżowanie Krotoszyńska/Poznańska,leciała w kierunku Pleszewa..
Samochód: Renault Magnum
Dawno już nie odzywałem się, więc może troszkę świeższych fotek pokażę.
Na początek może projekt kalendarza na 2012 rok.
Teraz kilka fotek robionych na feriach.
I na koniec najświeższe fotki. Troszkę strat. Wózek poleciał na śliskim i rozwalił reflektor i obrysówkę.
A jakby tego było mało to po powrocie, na drugi dzień zastałem taki widok.
Na szczęście dziura nie była duża i po napompowaniu koła spokojnie można było dojechać na wulkanizację.
Na koniec jeszcze jedno info. W niedziele 12.02 lecimy na nagranie do Na Osi.
Miałem już wcześniej zapytać ale jakoś wyleciało mi z głowy. Stawiacie swoje maszyny niedaleko dworca Opole Zachodnie? No chyba, że ktoś ma identyczny tabor ;p
Samochód: W124
Cytuj:
Miałem już wcześniej zapytać ale jakoś wyleciało mi z głowy. Stawiacie swoje maszyny niedaleko dworca Opole Zachodnie? No chyba, że ktoś ma identyczny tabor ;p
O ile się nie mylę , to wydaję mi się że mają tam swoją bazę tudzież jakiś plac parkingowy i tam stawiają swoje auta
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 14 gości