Witam wszystkich,
chciałbym Wam zaprezentować modele w skali 1-50. Sam od kilku lat zbieram modele w skali 1-87 lecz w tym roku po raz pierwszy trafił do mnie metalowy model firmy WSI oczywiście w "rozmiarze 1:50" i w ten sposób zostałem "zarażony" tą skalą.
*SCANIA R Highline "Van Bentum" z tankkontenerem-silosem / WSI 9081
Witam ponownie ,
jak na razie nie posiadam jeszcze żadnych wywrotek , ale myślę ,że i taki zestaw trafi do mojej kolekcji.
Dziś zaprezentuję kolejny model - tym razem z naczepą podkontenerową , której wykonanie jest perfekcyjne.
*VOLVO FH2 Globetrotter XL + 2x20 container / WSI 9450
I kolejny model , który zagościł ostatnio w moich zbiorach - model wykonany bardzo dobrze bez żadnych niedoróbek czasami występujących w wyrobach tego producenta.
*IVECO Stralis "Kube & Kubenz" z tank-kontenerem / WSI 10186
Jak ktoś pali kiepy, to w miesiącu kosztuje 300zł, browaresy pochłoną ze 200. Wystarczy na miesiąc odpocząć i masz Scanie Trójke . A tak naprawde modele są extra i prezentują się rewelecajnie.
Witam , kolejny model , który już jakiś czas temu trafił do mnie chyba przez sentyment ponieważ kiedyś posiadałem sporą grupę modeli w tych barwach , w skali 1/87.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 18 gości