Borek dobrze pisze ( BROWAR dla niego
).
Musisz zrobić tak ja napisał. Z katalogów TEMP - ZAWSZE ( zapamiętaj !!!!! - usuwamy wszystko !!!!!! ) zbierają się tam pliki -śmieci. Powstają na czas używania wszelkiej "maści programów" są to pliki jednorazowego użycia. Zalecam raz w tygodniu wejść i wszystko co w tych Temp-ach jest - usunąć. Bo Windoza będzie "puchnąć.
Tak w Windows 7 jest podobny układ tych plików - Borek to do Ciebie.
Zatem musisz po kolei pootwierać :
1.
C:\Windows\Temp - i tu wszystko usuń !!!!
2.
C:\Users\nazwa ( może tam być Twoje imię - nazwa komputera np : XXX , Jarek , endriu itp. ) \ AppData\Local\Temp - i stąd również wszystko usuwasz !!!!!!!
Po usunięciu tych wszystkich plików należy jeszcze OBOWIĄZKOWO usunąć te wszystkie śmieci z KOSZA. --- >
Opróżnij kosz
Wtedy ponownie przystępujesz do instalacji.
Chociaż dziwię się bo na Win 7 AutoMapa instaluje domyślnie w następującym katalogu :
C:\\Program Files(x86)\AutoMapa EU\*.* - fakt, że ja mam Windowsa 7 (x64) ale to wydaje mi się nie ma różnicy - nie mogę w tej chwili sprawdzić bo nie mam na czym. Celowo nie zmieniałem domyślnej ścieżki instalacji by mieć pewność , że wszystko jest OK.
jak na załączonym zrzucie niżej widać :
Damy radę problem MUSI być rozwiązany.
Acha i jeszcze jedna sprawa. Jak masz zainstalowanego antywirusa to na czas tych wszystkich operacji czasowo wyłącz go. By mieć 100% pewności, że nic nie przeszkadza.
Pozdro