Cytuj:
Ja nie wiem dlaczego niektórych ten certyfikat tak drażni ... zazdrość ??
Trochę trzeba było się napracować aby zarobić na swoją markę, to że jest taki a nie inny sposób przyznawania certyfikatów to inna sprawa, ale co komu to przeszkadza?
Ja mam bynajmniej satysfakcje jak mi klient mówi .. mam kogoś kto pojedzie taniej ..
Za tydzień wraca i mówi wiesz co .. pojechał mi ten przewoźnik za 70 EUR mniej i towar mi zginął, nie dojechał na czas, nie było właściwego kontaktu, nie było informacji o położeniu auta - jestem niezadowolony z tego przewoźnika.
Na takie rzeczy się pracuje, to jest właśnie rzetelność, która jest poparta faktami
nie bierz tego do siebie ale mnie ten certyfikat naprawdę drażni z jednej prostej przyczyny jest nieobiektywny.
staż na rynku 3 lata? tyle to się pracuje na to by wogóle zaistnieć i by ktoś chciał wogóle z toba gadać.
co ma solidność i rzetelność do aktywności na giełdzie? nic
pozytywne oceny i komentarze - wszystko idzie załatwić ja tobie pzykadzę a ty mnie ijuz są pozytywne komentarze
jak trans oceni sytuację finansową? poprzez wywiadownę? którą tą z którą współpracuje? ta wywiadownia nawet nie pyta o nic w firmie czyli u źródła.
sprawa licencji i ubezpieczeń -przecież to standart i nie potrzeba do tego żadnej rzetelności.
a już tak na gorąco nie wiem czy zwróciliście uwagę że nie ma już w zakładce o firmie że jest na liście dłużników - niech mi ktoś powie że trans nie hoduje oszustów i hochsztaplerów(był to jeden z postulatów który był składany podczas rozmów we Wrocławiu ale co tam był i się zmył) .