Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Co tam nowego w NNM wie ktoś?
w piatek w strone Torunia to chyba z 7 autek leciało tak w godzinach 12-15
moglo sie zgadzac
ja kolego jak bylem na A12 w sobote rano to widzialem ok 7 sztuk wiezli hedery do kombajnow firmy
NEW HOLLAND
Bo oni podobno wożą tylko New Hollandy.
''podobno''?
widzialem kiedys lawete z jakims smieszna kupa zelaza nie wiem co to bylo
w nowym miescie jest jakis salon NH zaraz przy drodze to cos tam moze kolo nich sie kreca, ale NH ma znowu fabryke w plocku...
_________________ "Nigdy nie stawaj się aż takim ekspertem, by przestać się dalej uczyć. Postrzegaj życie jako ciągłą naukę...
"Dann ma 80 DAFow i 1 Scanie, która jest na zdjęciu! Do końca roku ma być 100 aut, wiec jeśli się sprawdzi Scania to 20 kolejnych aut w firmie będzie z gryfem!"
GG: 1
Samochód: MB Atego
Jakoś tak w odniesieniu do Dafów, nie pasuje mi to Scania, ale mogę sobie gadać, to wybór szefostwa firmy, dawno ich nie widziałem, aż do czasu, w sobotę rano jeden XF105 w tandemie zrzucał ciągniki na Elewatorskiej w Białymstoku, a w nocy z piątku na sobotę jeden ze 105tek, stał gdzieś na DK60 na pompie, z rurami
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 14 gości