Witam poda ktoś jakieś strony poza mobile.de i allegro gdzie mogę kupic zabudowe ? lub cały samochód do żywca moja puściła na słupkach wiec muszę zakupić nowa albo cały samochód
moj typ to man 18.284 mile widziane 2 poziomy zęby można było przyblokować bydło pietrem gdy jest luzem zęby nie skakało klapa waga mile wdziana cały samochód lub dobra zabudowa 6m długa na mana 12.224
to ile może kosztować nowa 1 poziomowa z winda waga i przegrodami 6metrowa coś włoskiego albo plavac do przewodu bydła hevy... z pgrów etc musi być naprawdę mocna
to ile może kosztować nowa 1 poziomowa z winda waga i przegrodami 6metrowa coś włoskiego albo plavac do przewodu bydła hevy... z pgrów etc musi być naprawdę mocna
Nowy samochód nie na twoją kieszeń.Mam do sprzedania Mercedesa 97 rok.Trzy poziomy , stan bdb. , waga elektroniczna.
Nowy samochód nie na twoją kieszeń.Mam do sprzedania Mercedesa 97 rok.Trzy poziomy , stan bdb. , waga elektroniczna.
Nie wiem czy nie na moja kieszeń...jak sie nic nie znajdzie zamówi się nowy samochód i nie szukam niczego za darmo wiem ze za zabudowę z pietrem waga bramkami solidna etc trzeba dać sporo ale nic co jest wystawione nie spełnia oczekiwań
Kolego ja teraz zamówiłem taką zabudowę u Plavaca i czekam (ale termin oczekiwania 5 miesięcy) zabudowa długa na 6,8 metra 2 piętra na cielaki 1 poziom na byki ciężkie podnoszący się na 1,6 metra właśnie po to żeby przycisnąć byki ciężkie. to wychodzi bez wagi 100 zł + Vat. dopłata do wagi 25 tyś + Vat za taką zabudowę Pezaioli bez wagi i długa na 6,2 powiedzieli mi 38 000 Euro Ja się zdecydowałem na nową bo akurat bierzemy auto nowe a ceny aut 5 6 letnich w dobrym stanie są kosmiczne tak że lepiej się kalkulowało Leasing i nowe pozdrawiam
Widziałem na żywo jak jeszcze była na tym Mercedesie. Ten zielony lakier jest nowy. Nie pamiętam czy były łaty na podłodze ale z tego co pamiętam to nie wyglądała tak rewelacyjnie.
Całe, nie widać było spawów ani wzmocnień. Podłoga była cała tylko już nie pamiętam czy były łatki czy blacha była starta (te wytłoczenia ryflowane). Do bydła się nadaje, bo jest masywna. Nie przyglądałem się jej szczególnie, bo byłem, po co inne także piszę, co wiem. Ja osobiście nie bawiłbym się w składanie tym bardziej na zachodzie. Uważam, że cena za pakę nie jest jakoś szczególnie atrakcyjna. Ciężko się dogadać z tym handlarzem.
Za 11- 14 tys netto masz nową wagę elektroniczną nakładana na podest windy hydraulicznej.
Całkiem inne pieniądze oczywiście większe to przerobienie całej windy hydraulicznej i wbudowanie wagi w podest tej windy.
No i na końcu najdroższa opcja to winda hydrauliczna pionowego podnoszenia. Tu za windę i wagę można wydać pewnie 50 tys
Ceny różną się w zależności od :
- Wymiarów
- Stalowe, aluminiowe, ocynkowane.
- Płoty stałe , składane ( pełne, żebrowane )
- Sterowanie windą
- Elektronika ze stali nierdzewnej czy stopowej
- Legalizowana waga lub nielegalizowana
- Jakiś dodatkowe wyświetlacze, drukarki itp.
przyjrzałem się dokładnie nowym zabudowom Irma. I miał bym duży dylemat między pezzaioli a Irma, bardzo przypadły mi do gustu elementy konstrukcji ze stali nierdzewnej co na pewno jest wytrzymalsze niz aluminium. nie miałem nigdy irmy więc nie wiem jak to jest w praktyce ale włosi chwalą, jeden którego znam wychodzi z pezzaioli w kierunku irmy i nie wiem co jest grane... ?
Martin ładny ten dafik. kosmetycznie pezzaioli się poprawiło.ale w polsce zazwyczaj widzę Pezzaioli ale bardziej gołe, jest z jeden góra 2 schowki jakaś tam osłona między osiowa i tyle, nie jest tak zabudowana przestrzeń między osiami jak w tym dafie. Pewnie dla tego ze makarony zbyt słono każą sobie płacić za takie wyposażenie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 49 gości